Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Upo
addikt
válasz

AsusBoy

üzenetére
						Hát ha neked ez az elephone teljesíti az általad írt paramétereket, akkor nyugodtan rábökhetsz bármelyik 5-5.2" B20-as telefonra, jó lesz. Ez most egy alap belépő kategóriás hardver, MT6737, 2 giga ram, a combosnak nem nevezhető 2450-es akku ami elephone szokás szerint jó ha lesz végül 2000 a valóságban, ez még megfejelve egy full hd kijelzővel ami nem kimondottan akku barát.
Hol néztél te S7 mini tesztképeket ami alapján azt szűrted le hogy kiváló a kamerája? Mert ha az neked kiváló, akkor szintén választhatsz bármit, az is kiváló lesz.Hasonló belépő szint pl. ez: [link]
Proci ugyanaz, az akku 3000-es, ami a HD kijelzővel párosítva szerintem olyan dupla üzemidőt hozhat. A tárhely kisebb benne, de valamit valamiért.Nem tudom mennyiért láttad az s7 minit, de olyan 150-170$ körül találtam hirtelen, az csaknem 50e forint, amire még áfa és vámkezelési költség jön, ez egy 2 gigás 6737-ért elég vicces ár, mert ez a hardver kb. a 80-100$-os kategória.
Az meg már csak saját dolgom, hogy én ilyen samsung koppintást biztos nem vennék, nem akarnám kiröhögtetni magam mikor előveszem...

Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
 - GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
 - Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest