Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Ilyen videó keszü szinte az összes strapatelefonról.Eddig a Sony-Ericsson Xperia Active nálam a győztes, miután az elhagyott USB-takaró miatt beázott, és kimúlt, megnéztem mit tud a DragonTrail üveg.Nos, ütésre porig séta a majmos üveget.Ütöttem üvegező kalapáccsal(nem a fokával dobáltam betonra, vágtam hozzá 12-es csavaranyát, meg se kottyant neki.Az Xperia Go kijelzője ripityára tört egy nagy erővel nekicsapódó fél colos csőtől(a cső vége középen kapta el a telefont), az Evolveo Q4-esemen megkapartattam egy Swift első kerekével, ami kb 4 méterre repítette el, de csak 2 karc maradt az esetből(másoknál ez a típus a szőnyege esésről ripityára ment...).A telefon egy haveroknál azóta is működik.A Bv5000-et eladtam, mert a konstrukcióban láttam sötét jövőjét.Ruggedphone ne divatoljon,a 2.5 d kijelzőt tartsa meg a divat-telefon....Eséskor 50 százalék, hogy az üveg ér először talajt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest