- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
cossie023 #1225 üzenetére
Szia Cossie023!
Én már 3 hete nyúzom a ZOPO ZP100-at, nagyon jó. Nekem ez az első androidos telefonom, de tanult (képzett) kollégáim szerint is, akik már legalább 2 éve androidisták, szuper a cucc.
A bluetooth-al kapcsolatban megjegyezném, hogy a kihangosítóm (nokia) úgy megy vele, hogy még a nokia telefonnal sem volt ilyen hangminőség. Ja és a 2. kártya is ugyanolyan hangminőségben megy mint az 1-es.
Egy dolgot észrevettem, mivel a vágottszeműek nem küldték meg a kifizetett EU-s töltőmet(az írták rendeljek még valamit, aztán akkor pótolják - normális????) ezért vettem egy IPHONE töltő szettet, de ha ez be van dugva (1000 mAh) akkor bizony megbolondul szegény egy kicsit, cserébe viszont gyorsan tölt. Tehát ha be kell dugnom tölteni és használni is akarom a telefont, akkor marad az számítógép USB.
Mindezekkel együtt tudok élni, és kedvelem a kicsikét (4,3 coll). Remélem sokáig fogom tudni használni, mivel kiböjtöltem a 4,3 coll, android, 1 GHZ proci, dual sim készüléket (legalább 1 éve várom, hogy valaki piacra lépjen vele)
Én is szívesen olvasgatom a fórumot, főleg HUNGOBUNGO írásai hasznosak, bár soxor nem is értem miket ír, de ez csak attól van, hogy nekem magas egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest