- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. Y #122281 üzenetére
Korábban sokat keresgettem ilyen telefont, mikor két éve egy biciklitúrán a szívemnek kedves telefon nem viselte jól, mikor velem együtt kellett neki uszkve 6-7 métert repülnie, majd az aszfalt lágy simogatása fogadta. Széttörtem egy barátom 600.000-es biciklit, valamint a saját telefonomat (meg magamat). Akkor keresgéltem ilyet, de nem volt megfelelő hardverrel szerelt mobil, vagy csak vagyonokért. Ha akkor lett volna egy ilyen jellegű készülék, tuti megvettem volna, mert nagyon jónak mutatja magát. De azóta már vettem egy másik biciklis tartót, amiben ha el is esek, nem lesz ilyen baja a telefonnak...
Ha meg hegymászás közben esik le, akkor teljesen mindegy, hogy ez van nálam, vagy más készülék, különben is, a sérülésem óta csak kis túrákra megyünk, pedig nagyon érik pl már a Sas-út, Triglav és társai, de csak ha megműttetem mindkét lábam. Hja, de hiányzik ez is meg az amerikai foci és a fallabda is...
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest