- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
tibcsi0407 #120783 üzenetére
Értelek, de neked amúgy is a "nagyon kösz"-rész szólt. Azt nem értem, miért kell hülyének nézni azt, akinél telóvásárlás esetén fontos szempont a jó kamera. Nem érdekel, hogy más mindenhova cipeli a fényképezőgépét, én nem fogom, és telefonvásárlásnál az alap dolgok (jó szoftver, CPU/GPU-páros, hanghívások minősége, kijelző mérete és minősége, wifi és mobilnet, visszajelző ledek megléte) után a fényképező a legfontosabb szempont. Akinek volt már jó kamerás fényképezőgépe és van szeme, az tudja miről beszélek, akit meg nem érdekel ez a szempont, az minek okoskodik bele a témába? Rühellem a "megmondomatutitahülyegyerekeknek"-típusú arcokat. Na mindegy, hagyjuk, nem ér ennyit az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged