- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pattantyu
tag
válasz
BrandonXXV #119530 üzenetére
Szerintem a Note 2 jobb. Nem tudom mi a fontos. Sokkal kisebb az üzemideje, kisebb aksi. Viszont jobb a kamerája, talán erősebb a procija. Van egy összehasonlító videó a youtube redmi 3 vs redmi note 3. Nézd meg, értékeld. A Note 2 vs Note 3 videó is ott van valahol.
https://www.youtube.com/watch?v=zMb_S2CCTu0
https://www.youtube.com/watch?v=vi5Pq0FDQAU -
válasz
BrandonXXV #119530 üzenetére
Amint írtam, a vásárlás elszámolásához nem kell számla, ahhoz elég pl egy adás-vételi szerződés is.
De megértem a pénzügyest, hogy nem akarja elmagyarázni minden alkalommal a különbséget.Csak példa: vettünk laptopot adásvételivel, ellenőrzéskor maga az ellenőr lepődött meg rajta, hogy végre valaki mer élni a törvény adta lehetőségekkel és mer használt, de minőségi laptopot venni olcsó vacak, de új gép helyett.
Én a Remi 3-at választanám, ha nem kell a nagyobb kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Dune: Awakening
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest