- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem értelek. Veszel valamilyen telót és vagy dual SIM -es lesz, vagy nem? Nem hinném. Ha dual SIM -est akarsz, akkor vásárlás előtt utánanézel, hogy a kiszemelt példány dual SIM -es, vagy sem. Nekem fontos a root, tehát egyértelmű, hogy csak olyan telót veszek, amiről tudom, hogy rootolható. Különben minek vegyem meg?
-
Te magad irtad a megoldást: "egy ügyes ember készített hozzá egy zip file-t, aminek a telepítése után rootólt lett a telefon"
Tehát nem a kongo, bingo meg ilyen eszkozok kellenek, hanem más. Mivel a droid valtoik, ezert a hozza tartozo eszkozok is valtoznak. Pl. apktool-bol sem a regi hasznalhato, hanem az uj. Root-hoz meg mod recovery es root.zip. Vagy gyari recovery es alairt root.zip.
Ja, hogy nem egyszerusodik a felhasznalok szamara? Ez igaz. De nem is biztos, hogy ez a google celja.(#117174) punky10
Ha mtk alapu az a 4.4-es eszkoz akkor megoldhato a root. 99.975% biztonsaggal allithato. -
punky10
addikt
"Ezeknek a programoknak meg sem kottyant 4.4-ig a rootolás."
A must használt táblagépemen 4.4 van,de a rootolás még nem százas.Az általad említett programok megadják ugyan a root-jogot, de 3-4 nap után elvész...
Nem kötekedésként írom, csak azért, hogy nem olyan egyszerű a dolog, hogy 4.4-ig van,afölött nincs.Haverom LP-s telefonját sikeresen rootoltam,a saját KK-s van tabletemet már több,mint egy fél éve nem sikerül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest