Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Max ha telefont rendeltem akkor kértem nyomkövetést, egyébként mindig minden csomagom megjött Max 40 nap alatt, volt ami 12-15 alatt... Ha nincs Tracking arra jó a PayPal védelem.
Volt olyan hogy visszafizették, megjött később a cucc, én meg PayPal-os számlára utaltam. -
bul07
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Na persze
Majd egy 6$ lápára fizetek +2$ csak mert ők valami furcsa módon eltűnős postával küldik
Akkor már inkább veszek 8$-os lámpát
Vagy megrendelem olyan helyről ahonnan meg is jön és inkább oda fizetek +2$Amúgy erre van a paypal ha nem tudnak rendesen szállítani akkor vissza a pénz és lehet máshonnan rendelni, mert az nagyon furcsa hogy csak tőlük nem jött meg, ebay több eladó free posta simán megjönnek, ritka hogy nem, ritkább mint régen
banggood nem beszélve sima posta is gyors nagyonAmúgy köszi az off-ba rakás utólag szerkesztési időn kívül néztem hogy nem a rendeléses fórumba vagyok
Esetleg aki találkozik Doogee X5-re való fóliával vagy tokkal EU-n belülről és linkelné azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő