- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
b0bcat #107310 üzenetére
Jo, de meg ha tele is van bloatware-rel es nincs is root, akkor is le lehet tiltani ezeket a szarokat a francba es futni nem futnak, csak a tarhelyet zabaljak. A 2 giga ram nem elvaras (bar en 2015-ben, hosszu tavra nem vennek 1 giga ramos telefont, no meg 65282 mali 400 combot sem, jo, ez utobbit egyaltalan nem
). Idokozben vegigolvastam a topicjat, 6-700 MB szabad ramot irnak ra, a durva merulese az meg szoftveres elcseszes (mondjuk lestem is nagyokat, hogy milyen durva akksiidoket irtak, en veletlen csutortok este fullra toltottem a V5-omet, aztan most 3 nap utan, fel oraja dugtam toltore 15%-nal -fel ora beszelgetes, 3h screen on, ejszakara repulo mod), de irjak mit kell atallitgatni, es akkor jo lesz). Meg lesz ra Lolli, szoval egyelore lehet, hogy megiscsak a Honor 4C tunik a legertelmesebb valasztasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest