Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

asdf_
veterán
válasz

b0bcat

üzenetére
						Jo, de meg ha tele is van bloatware-rel es nincs is root, akkor is le lehet tiltani ezeket a szarokat a francba es futni nem futnak, csak a tarhelyet zabaljak. A 2 giga ram nem elvaras (bar en 2015-ben, hosszu tavra nem vennek 1 giga ramos telefont, no meg 65282 mali 400 combot sem, jo, ez utobbit egyaltalan nem
 ). Idokozben vegigolvastam a topicjat, 6-700 MB szabad ramot irnak ra, a durva merulese az meg szoftveres elcseszes (mondjuk lestem is nagyokat, hogy milyen durva akksiidoket irtak, en veletlen csutortok este fullra toltottem a V5-omet, aztan most 3 nap utan, fel oraja dugtam toltore 15%-nal -fel ora beszelgetes, 3h screen on, ejszakara repulo mod), de irjak mit kell atallitgatni, es akkor jo lesz). Meg lesz ra Lolli, szoval egyelore lehet, hogy megiscsak a Honor 4C tunik a legertelmesebb valasztasnak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Gumi és felni topik
 - OLED TV topic
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
 - Autós kamera eladó
 - Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
 - Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
 - Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Idokozben vegigolvastam a topicjat, 6-700 MB szabad ramot irnak ra, a durva merulese az meg szoftveres elcseszes (mondjuk lestem is nagyokat, hogy milyen durva akksiidoket irtak, en veletlen csutortok este fullra toltottem a V5-omet, aztan most 3 nap utan, fel oraja dugtam toltore 15%-nal -fel ora beszelgetes, 3h screen on, ejszakara repulo mod), de irjak mit kell atallitgatni, es akkor jo lesz). Meg lesz ra Lolli, szoval egyelore lehet, hogy megiscsak a Honor 4C tunik a legertelmesebb valasztasnak.