Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fateless

veterán

válasz #32577792 #106685 üzenetére

Az első gondolattal teljesen egyetértek. Ismerd és tudd, milyen hálózat van ott, amerre te jársz.

A listához:
    A szolgáltatóm nem csak 800-on ad.
    Sokat járok az általam említett régióban
    Nem váltok szolgáltatót (jelenleg nincs jobb csomag)
    Nem fogja ez meghiúsítani a készülék eladását

Sokat járok erre-arra itt a környéken, de nem tapasztaltam még a "4g hiányt". Nem rábeszélni akarok embereket egyes telefonokra, hanem bemutatni, hogy az egyetemes kijelentés, miszerint 800MHz nélküli telefont nem szabad venni, mert nem lesz 4G, az téves és ferdítés. Ahogy írtam is, a jövőben a 800-as hálózat szélesebb lesz (eleve jobb a terjedés, a hatótáv, tehát olcsóbb az üzemeltetés), de attól még annak, akinek megfelelnek a mostani hálózatok 4G használatra, nem lesz lekapcsolva egy ideig a hálózat.

Vegyen mindenki nyugodtan bármilyen készüléket, de ne legyenek fals infók általános igazságként kijelentve. Ezt főleg akkor nehéz elfogadnom, mikor járok a korábban említett városokba, használom a 4G-t, miközben az itteni kijelentések alapján én ezt nem is tehetném meg...

Csak hogy mindenki világosan értse a sok válaszolgatás előtt: egyáltalán nem a B20 ellen szólalok fel, hanem az általánosított kijelentés ellen, hogy 4G vidéken nincs 800MHz nélkül

Új hozzászólás Aktív témák