Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Köszi a tippeket. Ha megéri, teszek hozzá, de amit ajánlottál, hát izé, khm
Ilyen nagyon színes meizu dolgok nem túl férfiasak, inkább tizenévesek játékszere a szememben. Jiayu meg van a családban, bnőmnek van egy G3T-je és egy elég, kipróbálnék valami más márkát. Igazából tetszene a Lenovo K3 note, de nem tudom mennyire zavarna hogy nincs a gomboknak háttérfénye.
És Elephone P7000 és P5000 is jöhetne, ha lenne valami durva akció, de 60K telefonért, eléggé húzós első hallásra nekem.
Akkor az elvárásaim alapján nincs készülék, ami beférne olyan max 50K-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Borderlands 4
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ilyen nagyon színes meizu dolgok nem túl férfiasak, inkább tizenévesek játékszere a szememben. Jiayu meg van a családban, bnőmnek van egy G3T-je és egy elég, kipróbálnék valami más márkát. Igazából tetszene a Lenovo K3 note, de nem tudom mennyire zavarna hogy nincs a gomboknak háttérfénye.