- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moric
aktív tag
válasz
hungobungo #1029 üzenetére
A kínai piacnak is megvan az előnye.
Szerintem az enyém már root-olva érkezett. Egyenlőre nem férek hozzá usb porton, mert nem találtam megfelelő driver-t a win7-hez.
Android 4-et most 20.-ra harangozták be. Reggel le is jött egy rom, ami zp100 Android 4.0-nak hívja magát. Amint tudok ránézek.
Elsőre is látszott, hogy a Zopo Htc másolat. Klónok klónja.
Van egy érzésem, hogy a Htc közreműködésével, mert a többi klónhoz képest nagyon nyíltan csinálják.Nekem egyenlőre minden új, ez az első Androidos telom, még barátkozunk.
Videókon láttam különböző skin-eket, azt hittem gyárilag adnak hozzá néhányat. Mint kiderült, nem. Skin-t nehéz feltenni rá (előtte nem ártana még megtalálni honét lehet letölteni )? -
hungobungo
senior tag
válasz
hungobungo #1029 üzenetére
Ez mekkora, a zopomobile oldalán a legfrissebb ápr. 19-i firmware neve: MP_MT75_h932_h5500_zwx_20120419-203646_ZYQ_PC.rar
Van egy teló, a Hero H5500-as, ami külsőre és belsőre egy az egyben ugyanez.
A fájlnévben biztosan nem véletlenül szerepel a modell szám,vagyis ugyanaz a firmware van mindegyik gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Filmvilág
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest