Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moric
aktív tag
válasz
hungobungo
üzenetére
A kínai piacnak is megvan az előnye.

Szerintem az enyém már root-olva érkezett. Egyenlőre nem férek hozzá usb porton, mert nem találtam megfelelő driver-t a win7-hez.
Android 4-et most 20.-ra harangozták be. Reggel le is jött egy rom, ami zp100 Android 4.0-nak hívja magát. Amint tudok ránézek.
Elsőre is látszott, hogy a Zopo Htc másolat. Klónok klónja.

Van egy érzésem, hogy a Htc közreműködésével, mert a többi klónhoz képest nagyon nyíltan csinálják.Nekem egyenlőre minden új, ez az első Androidos telom, még barátkozunk.
Videókon láttam különböző skin-eket, azt hittem gyárilag adnak hozzá néhányat. Mint kiderült, nem. Skin-t nehéz feltenni rá (előtte nem ártana még megtalálni honét lehet letölteni )? -
hungobungo
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Ez mekkora, a zopomobile oldalán a legfrissebb ápr. 19-i firmware neve: MP_MT75_h932_h5500_zwx_20120419-203646_ZYQ_PC.rar
Van egy teló, a Hero H5500-as, ami külsőre és belsőre egy az egyben ugyanez.
A fájlnévben biztosan nem véletlenül szerepel a modell szám,vagyis ugyanaz a firmware van mindegyik gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest