Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Picit azert igy egysiku a dolog.
Hungonak csaladja van/ lett nemreg... Ebben nekem sincs tapasztalatom igy nem rantom ra az ekét...
O csak egy kozvetito kapocs, es en se logok 0-24-be online fenn. Mivel o nem ertekesitett itt hardverapron telefont, max 5-10 ember csoportos rendeleseit intezte, nem hiszem, hogy gond lenne azzal ha itt nem online.
Nekem QQ-n valaszol, amikor odakerul. Szerintem nem olyan egyszeru...
Aki rendelni akar felmegy Alira. Lebeszeli a Chigonos csokaval es rendel onnan. Ennyi. Mas is megoldotta.
Jah probaltam en is mast keresni... Desoon es meg csomo shop.. Egy se irt vissza. A Chigonos chatre legalabb visszairtak...
290-es dollarnal en nem keresek mast. Sajat celra van telefonom, a tesztelgetesre igy mar nincs keret.
Luxus lenne... Veszek egy tabot es kesz. Nagyobb nyug a telefon mar.. Aztan majd mindenkinel kiforognak a hibas szarok...
Nalam is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest