- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-03 07:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Eddig csak pozitív hozzászólásokat olvastam a EU garanciális ügyintézéséről. A biztosításról nem tudok "nyalatkozni".
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Õrült egy fickó! [Szó szerinti karc és törésteszteket végez!] Szomorú volt látni az agyonajnározott Mi5 milyen gagyi anyagból készült. Ez még zsebretenni se merném...
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Igen veszélyes. Fõleg ha látják hogy külföldi vagy. Olyan hamar kapsz klónt még a nagyobb gyártókéból plázákban, telefonboltokban, hogy csak na.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Thor nekem biztos nem játszana, Apollo Lite kijönne nem Lite változatban mondjuk nagy akksival (ahogy mondod) meg ki tudja mivel megspékelve még érdekes is lehetne...
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Friss Xiaomi szivárogtatás: "We are going to release a superb big screen Mi Phone which is a totally a new product line in Xiaomi !" Kijönnek egy 6"-ossal???
-
Milestone2
nagyúr
Csókolom tanítóbácsi, már tudok olvasni...

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Nem neked akart menni, hanem B0bcat-nak, de ezek szerint "campobasso"...
-
Milestone2
nagyúr
Hát akkor nem beállt a földbe, csak sz@rik a felhasználókra....ismerünk még pár ilyen gyártót...

-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Igen, szerintem sokkal rosszabb választás lenne... Főleg mondjuk ha az 1GB-os van raktáron...és azt próbálják elsózni...
-
Milestone2
nagyúr
Mondjuk én is annak az összehasonlító linkjét küldtem az előbb...
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
http://www.kimovil.com/en/compare/lenovo-p70,xiaomi-redmi-3-pro
Ez mindig nagyon szubjektív.
Lenovo tud 4G LTE B20-at, Redmi nem.
Lenovo MTK, Redmi Snapi
Lenovo dual SIM mellet még SD-t is fogad, Redmi csak a SIM2 kárára
Lenovo ha jól tudom multilang, Redmi nem
Lenovo árát nem tudom, Redmi megfizethető jó ár-érték arányú
Akksi mindkettőben jó 4000/4100
Lenovoban kevesebb "extra" szenzor van.
Talán a Redmi GPS-e jobb.
Kamera is talán picit jobb a Redmiben, bár pixel ugyanaz.Döntened úgy is neked kell.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Próbálj egy erőteljes, de szakszerű jack aljzat tisztítást végezni, sokszor a "kosztól" úgy érzi bent van a fülhallgató!
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
A redmik összerakva jól vannak, nem szokott panasz lenni.
Az alapszabály, ha van két kb ugyanolyan tudású/hardverű xiaomi, akkor a snapdragonosat vedd meg!
Jobb akkuidő, és hosszabb gyári támogatás.Én ha választani kellene, akkor most Redmi Note 3 (Qualcomm) Pro vagy Redmi 3 lenne a választottam (persze most nem kell választanom, jól elvagyok a Mi Note-val) nyilván a Mi5 a királyság, de azt ki tudja megvenni...
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Már megint itt tartunk...
Ausztriában is van szolgáltató amely B20-on szolgáltat...
Ha nem tudja a készülék a B20-at, nyilván a legtöbb helyen lesz helyette 3G-d, de már többen visszajelezték hogy vannak az országunknak olyan szegletei, ahol B20 4G vagy 2G...nincs elérhető 3G.
Olvasgass itt, de tutti leírás nincs.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
http://www.kimovil.com/en/compare/sony-xperia-z2,xiaomi-redmi-3,xiaomi-redmi-note-2-pro
Szerintem meg nem.
Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy, de ha pl B20-on kapod a 4G-t a Z2 simán 4G-zik, de egyik Xiaomi sem támogatja ezt a sávot tehát lehet olyan eset, hogy nem lesz 4G-d.
De ez csak egy különbség...
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Nem dönthetek helyetted:
Note2 Prime
Nyitott bootloader
Custom ROM-ok vannak hozzá
Multi magyar nyelven tud
2GB RAM
műanyag ház
SD kártyát tud fogadniNote3
Zárt bootloader
Nehezebb ROM kezelés (kivéve, ha azon a ROM-on hagyod, amivel érkezett) bonyolultabb ROM csere (nyilván egy hozzáértőnek nem nehéz a SP Flashtool használata, de egy átlegfelhasználónak...)
Multi sem tud magyar nyelven.
3GB RAM
fém ház
SD kártyát nem tud fogadni
nagyob akku...nekem ennyi jutott eszembe
-
Milestone2
nagyúr
Pl. ha fontos a magyar nyelv akkor a RN2-re van, a RN3-ra hivatalos nincs.
(Lehet a RN3-ra is magyarul tudó SW-t varázsolni, de az soha többé nem fog frissülni a mókolás miatt)...de ez csak egy megközelítés
Amúgy ha már a kettő közül, akkor én a Redmi Note 3-ból nem a Hennessey-t (MTK), hanem a Kenzo-t (Snapdragon) venném.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Milyen munkaszüneti? Egész napos ügyeletes vagyok. Haggggggyááááá máááá...
-
Milestone2
nagyúr
Neeem... Esztit!
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Is it possibile have the black phone????
Regards
PaoloDoogee Mobile
Thank you for your mail.
DOOGEE F7 Pro phone have black color.Igen durva lesz, ha nem csak egy nagy kamu, mert csak egyre távolabb csúszik a megjelenés.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
A 7.2-es ROM-okba már ujabb védelmi rendszert tettek a tovább bonyolítja az életet. De ez másik hír.
Akkor fogalmazzuk meg megint másképp.
Nem az van mint régen, hogy mókolt ROM jött, sebaj, Updaterrer vagy TWRP-vel ROM-ot cserélünk...
Ez a zárt BL-lel megszünt. Már ez is néha meghaladta az átlag user képességeit.
Mostantól ez a lehetõség nincs csak a bonyolultabb PC-rõl módosítás.
MTK-nál SPTools, Snapdragonnál MiFlash. Sok embernél ki fogja ütni a biztosítékot.
Én így tudom. -
Milestone2
nagyúr
Ez biztos.
Eddig ez nem volt problem.
Le tudtad cserélni.
Mostantól az új készülékeknél igen fontos.
Zárt BL miatt nem tudod a fos webshopos ROM-ot lecserélni.
(RN3-nál még igen. RN3Pro-nál, R3-nál (majd a Mi4s-nél, Mi5-nél) most még pl nem) -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Ez is igaz. Mert megígérni, könnyen megígérik...
-
Milestone2
nagyúr
Mindenki összekeveredett.
Hivatalos magyar nyelv nem lehet benne.
Kókány-mókány MIUI v5-ből kilopott magyar nyelvi csomaggal bővített nem hivatalos ROM-mal szokták küldeni webshopokból (ami ugye nem is fedheti / fordíthatja teljesen a MIUI v7-et). Cserébe a remek nyelvi csomagért soha nem frissül, kicsit akad, kicsit újraindulgat egy idő után.Kivéve, ha előre lelevelezed velük, hogy csak és kizárólag gyári MIUI-val kéred.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Én pont az ellenkezőjét olvasom. Visszaigazolták újabb helyen hogy 18LTE sávon működik a Mi5! Benne a B20-is!
Svagyula! Az egy kamu hirdetés!
-
Milestone2
nagyúr
Most hogy jobban belenéztem mekkora kamu. Már decemberben volt hozzászólás hozzá! Persze... Hogyne...
Gátlástalan, hazug weboldal. Arra azért kiváncsi lennék, mit kap aki bolondságában megrendeli? (Az idegbajon kívül) -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Azóta hozzáírták, mióta legutóljára olvastam "uncertain" = bizonytalan. A fene tudja, hogy az egész sorra érti?
-
Milestone2
nagyúr
Na skacok! Jó hír és talán az európai nyitás jele. Az angol oldal is azt írja B20 is van a Mi5-ben!
[http://en.miui.com/thread-231030-1-1.html] -
Milestone2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- VR topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy ez eddig nem jutott eszembe...

OUR HOPE IS DEAD...