- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-03 07:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
Hát igen, ahogy látom senki sem akar próbababa lenni.

De már csak nem hazudik a honlap, ahol a ZTE és a Lenovo mellé oda is írják a címsorba, hogy: (Mulit-Language Version) (Support Google Store+Root for free)
[link]
[link]Akkor ezeknél alapból mennie kéne a Google Play-nek. Más mobiloknál ez nincs megadva (ebben a boltban).
beers: Tényleg eddig is sokat segítettél, csak most ne veszítsd el a kedved, mert (velem együtt) sok tudatlan jár erre!

-
gg72
veterán
Nem kell megsértődni.

Én leginkább csak tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy ha veszek kintről egy ZTE V970 (Mulit-Language Version) (Support Google Store+Root for free) mobilt, akkor (ha az csak angolul beszél is), tudom-e használni egyből itthon mindenféle rom-bizergálás nélkül. Aztán ha valamilyen nagy szoftveres gond lenne vele, csak találnék valakit, aki megcsinálja nekem.
-
gg72
veterán
Most is androidos telefonom van és semmi gondom nem volt vele az elmúlt egy évben. De persze az is igaz, hogy én leginkább telefonálok vele (+ egy kis internet és email), minden másra ott a laptop és a PC.
Azért az így elég sarkalatos kijelentés szerintem, hogy csak az vegyen androidos mobilt, aki szereti állandóan mókerólni a telefonját...

-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
Igen, a Tmallbox olcsóbb, de pl. a Lenovo A789 leírásában is csak ezek a nyelvek szerepelnek:
English, Arabic, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch,
Espanol, French,Italiano, Nederlands, Portuguese, Vietmanese,
Turkish, Russian, Thai, Simplified/ Traditional Chinesebeers: OK, kösz!
A kérdés továbbra is már csak az, hogy ZTE, vagy Lenovo. 
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
Most kérdeztem rá:
the A789 and v970 has not Hungarian languagesMondjuk én az angollal is elvagyok, de ettől függetlenül lehet ezeket a kínai telókat használni itthon? Mert néhány oldalon a következőket is látom, máshol meg nem (ill. felárért):
Unlocked and Rooted
Android Market(Google Play Store) -
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
Nagyon agyalok egy dual slim-es androidos mobilon, de nem igazán tudom, hogy mit érdemes megvenni. Most egy Xperia Ray telóm van, ezzel tökéletesen elégedett vagyok, de lenne lehetőségem egy flottás előfizura, a meglévőt pedig nem tudom még lemondani, de így is megérné mindkettőt megtartani. Viszont két telefont nem szeretnék magammal cipelni... Így gondoltam eladom a Ray-t, picit ráfizetek és veszek egy dual slim-es készüléket 50ezer körül:
- ALCATEL OT-993D
- Acer Liquid Gallant DuoEddig ezeket találtam itthon, van más tippetek?
-
gg72
veterán
Tetszene nekem is ez a teló, főleg 24ezerért, de erősen eltántorít a dologtól, hogy csak bankkártyával lehet fizetni, utánvét nincs. Így asszem nem vágok bele...
És akkor mi van a kijelzővel? Mert ahogy nézem ez nem retina a leírással ellentétben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest