Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Ezek szerint a Thl W8 csak 16k színű kijelzővel rendelkezik???????

Szerk.: Még a FullHD Edition is???
Szerk2.: Vagy a 16.000.(000)<---K ??? Inkább reális... na mindegy, kitörölni már nem bírom...=/
-
gyuszito
senior tag
válasz
üzenetére
Aláírom, hogy nagyon nagy elvárásaim vannak, csak úgy indul a dolog, hogy nézek valamit, és áá az már nem elég, majd eggyel jobbat keresek.. az sem elég... mégeggyel jobbat, és már most az sem
Jelenleg egy OT-990-et püfölök, amitől kb minden jobb lenne, csak úgy vagyok vele, hogy nincs igazán nagy árrés, viszont 4 mag, és nagyobb VGA.. Véleményed egyébként? így a leírtak alapján jó vétel lehet? (Igaz a 4 magot azért keressem, hogy a HD kijelzőt kielégítse, és ahhoz képest ez nem HD...látod és máris keresem az eggyel jobbat...
) ~12.000 pontot kapott AnTuTu-ban (Powered by videómegosztó oldal) -
gyuszito
senior tag
Sziasztok!!
Szeretnék segítséget kérni a tapasztaltabbaktól!
Kinéztem magamnak a JiaYu G3-mat, de gyorsan letettem róla (bár nagyon fájt), mert kevésnek láttam a 2magot a HD kijelzőhöz..(sok lagg..)
Nézelődtem tovább, és megleltem ezt a készüléket, (barátnőmnek is ez van, csak Dual-Core-ban) és érdekelne a véleményetek! Az ára éppenhogy limiten belül van, így drágábbat kérlek ne ajánljatok! A weboldalt itt találtam ezen topik elején, miszerint ez "bevált" oldal. (nem vagyok benne biztos, de mintha nem lenne Free Shipping ide) Esetleg valaki tapasztalt már ilyen telefont? Mi a véleményetek róla?
Segítségetekért előre is hálás vagyok, és köszönöm szépen!!
Szerk.:ennek elvileg a VGA-ja is jobb, mint a JiaYu-nak!! nem 531 hanem 544

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én sosem tudtam így kiválasztani.. 
) ~12.000 pontot kapott AnTuTu-ban (Powered by videómegosztó oldal)