- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
A lenovo a806 mennyire ajánlott? Egész jónak néz ki.
-
diegho
nagyúr
Coolicool-on az 50% áresés valami átverés? Az Iocean X1 pedig jó lenne 57$-ért. [link]
-
diegho
nagyúr
Cubot Zorro-t vett már valaki?
-
diegho
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #90515 üzenetére
Nálam kettő Walkman volt, ami ugyanaz kb mint a mini és mindkettő 3 hónap után elkezdett lassulni nagyon. Mindenesetre karácsonyra lehet kap párom egy Ace4-et, vagy ha lesz valami 4" körüli snap400-410-es fehér teló a telenormál flottában értelmes áron, akkor azt, de az Ace4 nagyon tetszik neki, még én is elgondolkodtam rajta , mert még kompaktabb, mint a moto g és hardverben erősebb, a kijelző nem igazán érdekel, mert jobbára csak telefonálok vele és a fizikai gomb elég jól jönne.
-
diegho
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #90513 üzenetére
A Sony szoftvere régebben is gázos volt. 3 havonta kellett a factory reset, mert egyszerűen használhatatlanra lassult az egész. Jelenleg még a samsung rendszere talán a leghasználhatóbb az összes közül, de nem véletlen használok én sem moto g-t, nem pedig S2-t.
-
diegho
nagyúr
A THL elég komolyan leárazott, pár hétig nem néztem a kínálatot, erre 90$ a T6S és a T6pro is csak 116. Nem semmi, hogy már ilyen olcsón is hozzájutni egy 8 magos, HD kijelzős telefonhoz. Mondjuk a Redmi 1s is elég komolyan olcsó lett, pláne az itthoni 2 év garral 45k-ért... Még a végén lecserélem a Moto G-t valamire, gyakorlatilag két dolog hiányzik:
- jobb kamera
- 2 koppintásos képernyőfeloldásEzt melyik tudja ilyen 150$ körüli kategóriában jelenleg? Lehetőleg snapdragon procival.
-
diegho
nagyúr
Snapdragon 410-el és 610-el jött már ki valamilyen kínai csoda?
-
diegho
nagyúr
válasz
aytukabozs #87132 üzenetére
Szóval a helyzet változatlan, most is inkább kínából érdemes rendelni. Néztem ezt a V5-öt, egész pofás telefon, de megvárom a következő generációt már.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Pár hónapja nem követem már a kínai telókat. Van most már új MTK chip, vagy még mindig a 6592 a legjobb? Európai készlettel melyik webshopok rendelkeznek emberi szállítási díjak és készülékárak mellett? Jött ki az elmúlt 3 hónapban igazán best buynak nevezhető telefon a 200$ és 135mm alatti kategóriában?
-
diegho
nagyúr
válasz
Dominó85 #84365 üzenetére
THL-en eléggé stock közeli droid van és W100S, W200S, mindkettő szépen ment gond nélkül. Nekem most nem is jöhet szóba kínai teló, mert 4.4.4-nél régebbi droidot már nem tudok használni, a telefonkönyv változtatás annyira tökéletes lett a számomra, hogy élni nem tudnék nélküle.
-
diegho
nagyúr
válasz
Mottie #84338 üzenetére
Lehet páran ugrani fognak rá, de én most már csak olyan telefont veszek, amin stock, vagy nagyon picit módosított droid fut. Nem véletlen. Ott van pl a moto G, amit kb 4 hónapja használok (előtte próbáltam sok kínait, 8 magosat is, de 130mm alatti telefon kellett és nem mertem bevállalni a Mi2S-t látatlanba) és nincs akadás. Azért nincs akadás, mert a stock droid nincs tele felesleges szar effektekkel, nagyon jó az optimalizáció, minden szuper. A kínai telefonok zömére, ugyanez jellemző, stock droid és szépen megy minden. Egy jóféle 6592-es biztosan nagy előrelépés lenne, de előtte mindenképpen kérdezz itt rá a konkrét típusra.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz
pach-adams #71147 üzenetére
A star olyan általános név, mint pl autó.
-
diegho
nagyúr
válasz
pach-adams #71145 üzenetére
Senki nem fog klón telefont ajánlani neked itt, szóval feleslegesen teszed fel ezeket a kérdéseket. Van rengeteg jó kínai nem klón telefon, amik közül lehet válogatni 100$-tól felfelé, hajrá!
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #70976 üzenetére
A T100S és a T11 már túllőttek a tökéletesen úgy kb másfél cm-el
-
-
diegho
nagyúr
válasz
barrique #70284 üzenetére
Én nem ajánlom az inew-t, mert vannak vele bugok és az összeszerelés minősége is elég gyenge, volt nálam, tényleg szép, jól néz ki, de ennyi. Ha olyan telefont szeretnél, ami nincs tele bugokkal, jól össze van rakva, akkor szerintem Hongmi most a legjobb, pláne így akciózva 155$-ra mixeshop-on. Ha van időd én megvárnám az 1GB memóriás Jiayu G4S-t is, mert ha a valós ára van kint minideal-en, akkor must have lehet azzal a 165$-al, de még nagyon új, kell szerintem kb 2-3 hét mire lesznek infók róla. Az mondjuk biztos, hogy a Hongmi 155-ért egy elég jó all round telefon, mert nem túl nagy, nem is kicsi, a sebessége jó, a szoftver jó, a kamera szintén jó, van magyar tábora.
-
diegho
nagyúr
A nyolcmag parasztvakitas - csak szintetikus tesztben latsz kulombseget.
Ezt mondja az, aki nem használt még 8 magosat.
barrique én eddig tmall-tól és mixeshop-tól is rendeltem. Mindkettő korrekt. Tmall-on van valamennyi paypal fee. Mixeshop euexp1 szállítás éri meg talán a legjobban, bár az akkor tuti, ha több telót veszel egyszerre.
-
diegho
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #69743 üzenetére
Várj pár hetet, lesz 1GB-os verzióban is kb 30$-al olcsóbban.
-
diegho
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #69715 üzenetére
Én csakis két komponensű műanyag - műanyag (vagy amiből van a 2 felület) ragasztót használnék ilyen célra.
-
diegho
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #69707 üzenetére
Ezen a képen aztán jó sok látszik.
-
diegho
nagyúr
válasz
Pocok256 #69682 üzenetére
Miért nagy? Ha 4.3" lenne, de ugyanúgy 133mm, akkor jobb lenne? Nem a kijelző mérete a lényeg, hanem a telefon fizikai mérete! Ha kínait akarsz, akkor 140mm környékén van választék, de inkább felette, a G5 és a G4 a legkisebbek között van. Nem is tudnék mondani még egy olyan telefont, ami WCDMA, elég erős és 130mm-es a kínai mezőnyben. Ha neked nagy a legkisebb, akkor nincs is értelme tovább keresgélned itt.
Maximum: Én is ilyent fogok venni, nem bírtam dönteni a G4, G5, Mi2S hármas között, így marad a Moto G.
-
diegho
nagyúr
válasz
Pocok256 #69667 üzenetére
A kétmagos 1GB ramos kínaiak közül, ami jó anyagból van és kicsi, az a Jiayu G5 széria, de hamarosan lesz Jiayu G2F WCDMA verzió is, ami még kisebb 4 magos 1GB ram és ha minden jól megy 120$ környékén adják majd.
Dominó85 elolvastad mit szeretne, vagy csak random írtál valamit?
-
diegho
nagyúr
válasz
Dominó85 #69589 üzenetére
Eddig 4 magosból 5 telefon volt nálam: W100, Inew V3, Iocean X7 HD, Doogee DG2014, Umi X1 pro és volt egy 8 magos a W200S. Mindegyik 1GB memóriás, mindegyikben legalább 600mb szabad memória volt, de a W200S sokkal smoothabb, mint a többi. Böngészésnél semmi akadás, vagy gondolkodás, minden azonnal történik.
-
diegho
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #69531 üzenetére
Ebben a méretben csak telefonnak látszó tárgyak vannak dual sim fronton, de ezt te is látod a webshopokban.
-
diegho
nagyúr
Valaki nem tervez telefont venni mostanában? Én lehet vennék mixeshopról és ott ugyebár minél több, annál olcsóbb.
-
diegho
nagyúr
válasz
margithid #69433 üzenetére
Te meg azt értsd meg, hogy még mindig a legtöbb ember telefonálni és netezni veszi a telefonját. Erre tökéletesen megfelel a 100$-os telefon is. Én az elmúlt nagyjából 4 évben összesen 5-6 alkalommal használtam a telefonom kameráját, nekem teljesen mindegy milyen kamera van benne, lehessen látni a lényeget a képeken és ennyi kell, de hidd el ezzel a többség ugyanígy van. Sokan pl utálják a MIUI-t és inkább stock droidot szeretnének. Ha a xiaomi lenne az első vállalható telefon kínából, akkor teljesen felesleges lenne ez a topik. Az itteni hsz-ok több, mint fele az olcsóbb telefonokról szól, hiszen ha 30-35 között kapni egy olyan tudású telefont kínából, ami megveri az itthoni kártyás kínálat összes 50-60 ezer alatti szereplőjét, akkor naná, hogy a kínait veszik a népek.
-
diegho
nagyúr
válasz
margithid #69413 üzenetére
Olvasod a fórumot? Mert amit írtál, az gyakorlatilag pont az ellenkezője mindennek, amit itt olvasni.
upbuvar G4S már számomra is elég vállalhatónak tűnik. Igazából Mi2S és a G4S között fogok dönteni, ha nem jön valami hasonlóan jó vétel hamarosan. Nem is értem minek rendeltem THL T11-et
Mindenesetre majd valaki örülni fog neki, mert haszon nélkül továbbadom.
-
diegho
nagyúr
válasz
margithid #69411 üzenetére
Az nem 200$. Rengeteg embernek 200$ a határ, vagy annyi sem.
Igazából a Jiayu csinálja azt, hogy csinál egy vázat és abban cseréli a SOC-ot. A G4 méretein kellene egy picit faragniuk, és mehetne bele a 4 magos és a 8 magos SOC is. A G5 felárát nem sokan fizetik meg, hiába fém.
-
diegho
nagyúr
Én azt nem bírom megérteni, hogy miért nem él egyik gyártó sem a ziccerrel, hogy megcsináljon egy kis méretű, de nagy kijelzős telót. Legyen 4.5-4.7" HD, 8mag 1GB ram, 16+ ROM, 2200+ akksi, mindezt mondjuk 128x65x8.5mm-es kereteken belül és árulja 200$ környékén. Rengeteget eladnának belőle. Egyedül a Jiayu próbálkozik csökkenteni a méretet, a G5S már egész jó, csak túl van árazva.
-
diegho
nagyúr
Ez volt már? [link]
5.7" full HD, 2GB ram, 32GB rom, mindezt 135mm-es magassággal 5000-es akksival!
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #69251 üzenetére
Abszolút semmi közöd ahhoz, amit írtam. Én a rengeteg ali-s szarra gondolok, no meg a még több kamuklónt vásárlóra.
-
diegho
nagyúr
A magyar népnek nem kicsit érdekes a felfogása. Benézek ide a fórumba, látom, hogy boldog boldogtalan mindenhonnan minden szart berendel neten látatlanban, de ha én a kínai shop áránál olcsóbban hirdetem az aprón, akkor már jön a vigyem házhoz, teszteld le ezt, azt, mennyit engedsz belőle, ha a kínai shop feléért odaadod megveszem stb dumák. Most komolyan ez nagyon gáz. Ha itt egy ember, aki veszi a fáradtságot és leírja a véleményét azokról a telefonokról, amikkel találkozott, ráadásul tényleg minden hülye teszt igényt teljesít, akkor is minimum az az elvárás, hogy vigyem házhoz 480km-re ingyen, hívjam meg a 48 fős családot ebédre, ha már ott vagyok nyírjam le a füvet, kapáljam meg a kertet stb. Brutális!
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #69083 üzenetére
Ha vásárlást tervezel és van kicsivel több pénzed, akkor én inkább mást választanék, oké olcsó, de az a soc elég gyenge.
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #69081 üzenetére
Ez a hivatalos oldal úgy tudom.
-
diegho
nagyúr
Méretbuzerátoroknak ajánlott: [8 mag 2gb ram 130 x 63.5 x 7.9mm]
-
diegho
nagyúr
Elnézegetve a kínálatot, van pár telefon, ami érthetetlen módon nem lett különösebben népszerű.
Leírom én hogyan látom a dolgokat.
Legolcsóbb vállalható telefonok: Newman N2, Elephone P7 mini, Umi X1 Pro, THL T5S
Legolcsóbb jó fényképezős: Iocean X7 HD
Kimondottan jó fényképezős minőségi: Xiaomi Hongmi
Nagy kijelző, de az átlagnál kisebb fizikai mérettel rendelkező jó telefon: Jiayu G4C
Olcsó 8 magos: W200SA legfurább az, hogy a G4C mennyire nem népszerű. Mi a gond vele? Méreteiben nem annyira tepsi, az ára jó, az akksi nagy, a Jiayu nem ismeretlen gyártó, mégsem látni sok tulajt. Érthetetlen!
megint én 50 körül én a W200S-t mondanám és nem azért, mert van nálam egy eladó, hanem mert tényleg egy jó telefon. Az összeszerelés minősége jó. A kijelző gyönyörű, a sebessége szuper, a 32GB belső tárhely pazar, a kamera a kínai átlag felett van, a kapacitív gombok világítanak, van értesítő led és a THL egy ismert gyártó. A másik, amit megemlítenék az a Hongmi.
-
diegho
nagyúr
válasz
McReay #68748 üzenetére
Ez elég nehéz, ha ennyi pénzbe az áfának is benne kell lennie. Amit mondani tudok az az Umi X1 Pro (árulok egyet aprón, alkudni lehet) de a kinti képei szarok, a bentiek vállalhatóak. Szerintem a szoftver fénymérése problémás és emiatt van nappali fényben fakítás. Amúgy a telefon maga fekete, jól néz ki, alapból nem tud magyarul, de jbart-al magyarítható. Ami még szóba jöhet, ha kapni az Newman N2, THL T5S, Elephone P7 mini. Ezek vannak olcsón.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz
Graphics #68592 üzenetére
Engem több dolog miatt érdekel az Mi2S:
- snapdragon
- kitkat
- 130mm alatti magasság
- rengeteg minőségi kiegészítő, mint pl szálcsiszolt alu hátlapIgazából majd meglátom milyen a T11, ha nem tetszik, mert nagy, akkor veszek egy Mi2S-t, ha vállalható a T11 méretileg, akkor megvárom hátha valaki kihoz végre egy 130mm-es telefont, ami best buynak mondható.
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #68588 üzenetére
Remélhetőleg ezeket a procikat a jelenlegi Mi2S is meg fogja kapni. Én most nagyon agyalok egy Mi2S kipróbálásán, bár már úton van a T11
-
diegho
nagyúr
Tegnap használtam 1 napot a Iocean X7 HD-t, tesztelgettem, hogy milyen, mert itthon nincs sok időm nyomkodni őket. Első körben az összes munkatársam elmarta előlem, mert milyen jó a fogása. Bizony-bizony a tok, amit adnak mellé zseniális. Gumírozott anyag, annyira jó fogni, hogy azt el sem lehet mondani. Kolléganőm odatette a kis Y300 mellé megnézte a két telefon képét és csak annyit mondott, hogy "hát igen". Amúgy a rendszer jól működik. Akksi 1 napot bír kb. Térerő szuper. Továbbra is azt állítom, hogy ez a telefon jobb, mint az inew v3! A kijelzője szerintem szebb, nincs dátum bug, nincs telenor bug, a fényképező szintén jó. Miért nem ez lett a néptelefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest