Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani pár típust ,aminek jó a kamerája, 5-5,5coll, és 260Dollárba belefér?Köszi szépen!
-
Cyborg
őstag
válasz
zolipapa66 #91401 üzenetére
Mennyi volt ebből a kijelzőidő?
-
-
Cyborg
őstag
válasz
include777 #89474 üzenetére
5 coll és 155mm-es hossz az vagy elírás, vagy káva világbajnok lesz, vagy csiszolni kell még a hely kihasználtságon
-
Cyborg
őstag
Hamarosan érkezhet a szegény ember Iphoneja
[link]
Egyrészről tökös a Lenovo, hogy ilyen nyíltan bevállalja, és koppint, másrészről viszont szégyen, egy ekkora gyár óriásnak nincs erre szüksége, anélkül is vannak szuper telefonjai.
Ahogy látom, meg tudták oldani a kamera problémát, amit az Apple nem...reméljük nem jut el a tömeggyártásig
-
Cyborg
őstag
Na erre még reagálok.
Micsoda? Ilyen már nincs, minden új dolog azonnal rendelhető, és házhoz jön a világ bármely részéről.
Egyébként kínában is a Samsung, meg a Iphone a menő, csak szólok, Hungobungo Coolpad F1-es logoutos cikkében találsz 2013 Q3 adatot.
Az autós hasonlatod pont nem jó, mert
A wartburg sem szar, még most is mennek( talán pont a komolyabb szoftver hiánya miatt is), a mai napig tudja azt, amivel kijött a gyárból, csak azóta már vannak kényelmesebb/gyorsabb/biztonságosabb/drágább autók. De az összes autó működik, és tudja, ami rá van írva, nem gurul le a szalagról olyan kocsi, amiben mondjuk csak a 3 ablak működik, vagy az egyik lámpa nem ég.
Telefonnál más a helyzet, ott még a drága Mi4 is úgy jön ki, hogy szar, és Engem nem érdekel, hogy kinek a hibája ez, csak az, hogy nem jó, és várni kell a frissítésre.Szúrkálódás ON
BTW, Te is cseréltél már romot.
Szúrkálódás OFF
ez a téma lezárva.Tudok olyan gyártó(ka)t, aki kínai telókra is kínál strapa tokokat, és viszonylag széles a termék palettája?
-
Cyborg
őstag
válasz
RVR400 #87440 üzenetére
Ezzel még a feleségem is vitatkozna, csak telefonál, FB, és böngésző, azt sem tudja merre van a play áruház, és mégis fagyogat az összes eddigi androidja. Ha már egy nőnél is belassul, fagy a rendszer, ott vmi nem oké, tényleg annál kevesebbre már nem lehet használni egy okostelefont
A gyorsaságos dolgot alátámasztom, az tényleg úgy van, de a droidos embert belehajszolják egy felesleges telefon cserébe 1-2 évente, hiába nem használja többre, és nem kell a nagyobb kijelző, mégis belekényszerítik a cserébe. Pl. a Defym használata már nagyon fáj, 3 éve tök jól elvoltam vele, imádtam, ma már a tárcsázó is belassul, és semmivel nem használom többre, mindennaposak a resetek, hogy életben tutjam tartani. Most elkezdhetném keresni minden progiból a 3 évvel ezelőtti verziókat, hogy tudjam használni, de inkább veszek egy másikat
Én nem vagyok elvakult az ios-szel, soha nem lesz olyanom valszeg, de nem vagyok elvakult az androiddal sem, azt használom, látom a hibáit, de elfogadom az áráért, de utoljára Series 40-en volt gyors, gördülékeny, és évekig problémamentes telefonom, azon azt se tudtam, hogy létezik fagyás
-
Cyborg
őstag
válasz
svgyula #87436 üzenetére
Azon kívűl, hogy ebből a méretből bárki más 5", vagy nagyobbat hoz ki, érdekelne a telefon, 60-80.000-ért vinném is annak ellenére, hogy nálam elvi kérdés, hogy 60-nál többet nem adok telefonért
Azért tényleg stabil , és gyors a rendszerük, a speckói ellenére is, azt meg kell hagyni, nem kell folyton reszelni, mint az androidot, és elég 2 évente egy fucktory reset, ellenben az android 3 havi ciklusaival
Ez csak az én saját tapasztalatom az eddigi telefonjaim, és ismerettségi köröm telefonjai alapján, uh nem kell készpénznek venni, és főleg nem kell lehurrogni, nem vitaindítónak szántam, csak egy vélemény a sok közül.Éljenek a megfizethető árú kínai brandek!
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
250 dollárig a Redmi Note és Coolpad 7320 mellett még milyen telók ajánlottak az 5,5 collos vonalon?
Köszi! -
Cyborg
őstag
válasz
RVR400 #86770 üzenetére
Köszönjük!
Hm, régen olyan volt ez a teszt, hogy felcsapta a proci terhelést 100%-ra, és mérte az időt 100%-->19%-ra, és a végén kaptál egy pontot, ami csak a bika telóknál ment 1000 fölé, meg volt ott óra perc időtartam.
Ezek szerint csiszoltak rajta valamit. Egyébként nagyjából ez a sorrend kijelzőidőben is? -
-
Cyborg
őstag
válasz
GoldhandRent #86269 üzenetére
Most akkor 1GB RAM, vagy 2GB RAM van az S860-ban?
Eddig mindenhol 1GB-os verzióval találkoztam csak. -
-
Cyborg
őstag
Coolpad F2 - Itt mintha már lehetne kapni
-
-
Cyborg
őstag
válasz
Roland78 #83210 üzenetére
4.2-őn vannak gondok a Huawei-jel pár telónál, hogy akárhova állítod, kikapcsolod az energia gazdálkodást, egyszerűn csak kénye kedve szerint (vagy kijelző bekapcsolásra) hajlandó megkapni az e-maileket, chat üziket, satöbbi. A wifi is sleepbe megy, akárhova állítod.
-
Cyborg
őstag
válasz
instantwater #82525 üzenetére
Az X7-nek etalon volt a kamerája, mikor bejött, mindenki azt akarta elérni minőségben, a GPS, és világító gombsor pedig nem volt kérdés, idézem:
"Egy ismerősöm keres dual sim-es telót 60e Ft-ig. Jó kamerával. Milyen telókat tudnátok ajánlani?"
Én ezt úgy értelmeztem, hogy egy olyan mobil kell az ismerősének, ami (viszonylag) jó képeket készít -
Cyborg
őstag
válasz
buca84 #82522 üzenetére
Nincs mit.
https://www.flickr.com/ - Itt tudsz fotókat böngészni, és el döntheted magad, hogy jók-e a fotók, avagy sem. Csak beírod a telefon típusát a keresőbe, és kész.
-
Cyborg
őstag
válasz
buca84 #82520 üzenetére
Tapasztalatom nincs, én javarészt csak olvasgatok, de dícsérik:
- Coolpad F1 - most elég olcsó
- Xiaomi hongmi, redmi note(bár ez már nem fér bele a keretbe)
- Huawei honor 3c
- THL 4400
- Iocean X7
- Inew V3
- Jiayu G4...és még egy pár, amit kihagytam
-
Cyborg
őstag
válasz
Laza... #81811 üzenetére
Nem rendeltél véletlenül telefont a to2c-ről annó vámbiztosítással? Nem voltál véletlenül az első fecskék közt, akik kipróbálták ezt az opciót?
Mi lett a vége a projektnek, ha szabad tudni? Azt ígérted, beszámolsz róla.Köszi előre is!
...ha nem te voltál, akkor sorry, és, ha beszámoltál, csak átlapoztam volna, akkor is sorry.
-
Cyborg
őstag
válasz
paulkaresz #78050 üzenetére
A Lenovo S660 nem egyértelműen tökéletes telefon, és nem egyértelműen mindenki elégedett vele, csak olvasd végig a topicját. A Xiaomival viszont mindenki tökéletesen elégedett, az akkut leszámítva.
Én akartam S660-at, de letettem róla. -
Cyborg
őstag
válasz
drewcsalad #77697 üzenetére
Lenovo P780, S860 talán
-
Cyborg
őstag
válasz
alexw801 #76985 üzenetére
Azt mindig leírod, hogy Te kiutazol telefont venni, meg, mit tettél rá, meg, hogy tökéletes telefon, ebből is látszik, hogy tényleg oda vagy érte, de már millióan kérdeztük a standby és kijelző időt, azt sose osztod meg.
...nem mintha megengedhetném magamnak ezt a telefont, hisz alapból drága, plusz rájön még a repjegy:-) -
Cyborg
őstag
Kollegámnak van egy Concorde 5700-a, 160x82,5x9,7 , és, hát izé, hogyismondjam, irgalmatlan nagy batár állat, pedig nem vagyok se kis termetű, se kis kezű.
Tudom, nem teljesen egyformák, de mivel nincs retikülöm, így zsebben hordom a telefonom, így nálam a ~14cm rajzolódott ki elméleti maximumként. Persze oldalzsebes túranadrágban 8colig okés lennék -
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
válasz
wwenigma #75064 üzenetére
Én is úgy terveztem, hogy a 4" lesz az ideális az asszonynak, aztán olyan szépen "levette" rólam a 4,5"-os telefont, hogy csak na. Igazából egy nőnek a 6" se nagy, mert táskában hordja a telefont, ne zseb alapján választ, mint mondjuk én.
...4,5 collon már legalább választék is van. -
Cyborg
őstag
Ahogy nézem a changelogját, kb nem sok minden érintene a Kitkatból, amiért remegnem kéne érte, vagy akár egy hétköznapi felhasználónak.
Nekem pl. van 4.0.4, 4.1.2, és 4.2.2 a telómra. 4.0.4-ről 4.1.2-re váltáskor nem vettem észre komolyabb változást, jobb design, pár új, hasznos funkció, és ennyi, de pl. 4.2.2-n már jelentősen csökkent az üzemidő, éjjel is sokkal merül mint azelőtt. Van pár jó "fícsőr" is, ami jött vele, de összességében drágább lett a hús, mint a leves.
Akinek van már 4.4, és van összehasonlítási alapja, be tud számolni valami fejlődésről mondjuk fogyasztás terén, vagy, ha nem nő, már mondjuk az is jó?
-
Cyborg
őstag
válasz
citkar #74191 üzenetére
Ha tudsz infókat még a telóról, megoszthatnád velem, mert én összesen 2db X7 HD tulajt találtam, az egyik roppant készséges volt, de se 3000-es akksija, se a gps-ről gyakorlati tapasztalata nem volt. A másik tulaj nem írt vissza. A nagyobb akksival is lehet rá tokot venni? Kijelző időt esetleg nem tudnál rá mondani, mennyit tud?
...privátban is jöhet.
Köszi!
-
Cyborg
őstag
Akinek esetleg van Iocean X7 HD, netalántán 3000-es akksival, megosztaná velem a tapasztalatait üzemidő/kijelző idő, valamint gps ügyben? A gps javult az elődhöz képest?
Akár privátban is jöhetnek az infók.
Köszönöm!
...nagyon kevés szó esik erről a telefonról itt, és jó lenne tudni, miért, hiszen pusztán a specifikációt és az árat nézve üt, mint a buszkerék. Talán ezért is kerülte el a figyelmemet, hogy adtak ki HD verziót is.
-
Cyborg
őstag
A Lenovo azért kivívta nálam a kérdőjelet GPS téren, ezért is nem merek beleugrani az S660-ba egyelőre.
Kollega P770-et vett, majd jó sok szarakodás után küldte is vissza kínába. Én P780-at akartam venni, de a topikjában rengeteg negatív tapasztalatot lehet olvasni, hiába van pozitív tapasztalat is, azért nem mondanám, hogy erre alapozni lehet.
...Aztán mindketten Huaweit vettünk, és ment a GPS "out of the box". Mivel még egy Huaweiről sem olvastam rosszat, így azt ki merem jelenteni, hogy a Huawei odafigyel a GPS-re, de ezt a Lenovoról azért nem jelenteném ki. -
Cyborg
őstag
válasz
hungobungo #72568 üzenetére
Ezer köszi Mester!
-
Cyborg
őstag
válasz
hungobungo #72562 üzenetére
Az MTK6592 miatt gondolom, de meggyőzhetsz az ellenkezőjéről:-) Az akkuról tudsz már érdemben nyilatkozni?
-
Cyborg
őstag
válasz
hungobungo #72453 üzenetére
Köszi szépen!
Esetleg majd, ha időd engedi, a többire is írhatnál valamit. -
Cyborg
őstag
válasz
hungobungo #72367 üzenetére
Úgy álatlában mindent
Összeszerelés, anyagminőség, kép, és hang minőség, akku/kijelzőidő, és nem utolsó sorban a GPS.
...meg a személyes benyomásaid a telefonról, azért a Te kezeden kicsit több telefon megy át, mint az enyémen
Jelenleg ezek vannak versenyben nálam és ilyen sorrendben: S660,Honor 3C,Hongmi, és a Coolpad F1.
Szempontok fontossági sorrendben: Megbízhatóság, Üzemidő, GPS, Fotózás. Nem játszok, nem filmezek, csak netezek a telefonon.Előre is hálás köszönet az idődért!
...esetleg, ha ezek árait megírnád privátban, azt is megköszönném.
-
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
válasz
Viktor0610 #71609 üzenetére
Már ketten gondoljuk ezt:-)
-
Cyborg
őstag
Ha már akksi téma, ezt okozhatja hibás akksi?
...20%-nál kikapcsol a teló, de töltőre dugva újra 20%-ot mutat. Mindig 100%-on volt cserélve rom, és mindig megvártam jópár töltési ciklust másik rom előtt.
Kalibrálás, majd 5x teljes 0-100-0 töltés merítést is próbáltam, de nem tér észhez....ja és itt most nem a merülés a gond, hanem a fűrész jel,és a kikapcsolás. A kijelző idő az kb. annyi, mint volt fénykorában.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest