- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
pufancska
tag
válasz
pufancska #33344 üzenetére
Na megoldódott a helyzet csak azért írom le hátha valaki így jár és tanuljon az én balgaságomból. Levettem a mobil hátlapját, hogy cseréljek kártyát, hátha azzal van a probléma és lás csodát van rajta egy pöcök, ami benyom egy másik pöcköt és védet lesz a kártya. Ha nincs hátlap lehet törölni. Na bumm,
-
pufancska
tag
Mit írtam, nemrég jutottam hozás egy SNplay-hez és az android, vagy úgy általában a telefon kifogott rajtam. Olyan problémába ütköztem, hogy felmásoltam az sd-re egy zene albumot és törölni akartam, de nem lehetett. Akkor gondoltam rádugom PC-re és majd úgy, de szintén semmi. Vagyis kiírta, hogy írásvédett, feloldani nem tudom, jobb egérgomb segítségével a telefonban meg nem találom. Tudnátok ebben a problémában segíteni?
-
pufancska
tag
Amivel rendelkezem fényképezőgépek: Nikon D90, D300, D7000 az obikat nem írom, de elég széles a park, tehát kipróbáltam majd az összes beállítási lehetőséget, de nem sok lehetőség van. Ezen beállítások sokaságát szeretném valahogyan. Nem várok nagy csodát, sőt lehet, hogy ennyi van benne, csak azért gondoltam megkérdezem, hátha.
-
pufancska
tag
Helló, most van először androidos telóm. SE-play. Elég ratyi a fényképezőgép beállítási lehetőségek. A kérdésem az lenne, ismertek valami jó androidos cuccot ami ebben segít nekem. Előre is köszi a válaszokat, ha vannak
Aktív témák
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Villanyszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HP 65W töltő eladó
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest