- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
jubilleum
senior tag
Üdv!
Ki tudnátok segíteni? Az ICS telefon könyve hogy működik? Mármint Néha össze linkeli az azonos fb, g+, gmail kontaktokat, néha meg duplikálódnak. És nem igazán találtam olyat, hogy én manuálisan össze tudtam volna linkelni (mint pl a HTC senseben). Plusz mi dönti el hogy milyen minőségben tölti le a profil képeket?
Köszi,
Ádám -
jubilleum
senior tag
Hello!
Nem tudom erre létezik e megoldás: A telefont angolul szeretném használni, de a Google Navigation meg más nyelven,esetleg magyarul. Nem lehet valahogy állítani a nyelvet?
-
jubilleum
senior tag
HEllo
Valaki esetleg tud valami használható .flac lejátszót?
Vagy esetleg a HTC DZ-ben lévő lejátszót nem lehet rávenni, hogy ilyen formátummal boldoguljon? -
jubilleum
senior tag
HEllo
Valaki esetleg tud valami használható .flac lejátszót?
Vagy esetleg a HTC DZ-ben lévő lejátszót nem lehet rávenni, hogy ilyen formátummal boldoguljon? -
jubilleum
senior tag
Hello!
Tudtok esetleg valami használható .flac lejátszót?
jubilleum
senior tag
Hello!
Tudtok esetleg valami használható .flac lejátszót?
jubilleum
senior tag
pin kód és képernyőzár egyszerre?
-
jubilleum
senior tag
Hello!
van ötletetek hogy hogyan tudnám Android OS 2.0.1 rárakni valahogy rakni a HTC senseUI?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mafia: The Old Country teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sorozatok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest