Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tomi0816
tag
az ilyen black market meg stb. ezek használhatóak és ingyenesen lehet letölteni play áruházról? vagy ez kamu?
-
tomi0816
tag
Go launcher-ben hogy lehet kirakni a zenelejátszó vagy a képnézegető widgetet?
vagy ha nemlehet akkor van olyan launcher a gyárin kívül ahol lehet? -
tomi0816
tag
-
tomi0816
tag
Olyan alkalmazás kellene ami helyet szabadít fel azzal hogy felesleges dolgokat kitöröl pl a böngészési előzményeket törli stb.
Vagy ezt jobb magamtól megoldani? -
tomi0816
tag
Necc! Köszönöm a részletes válaszod
Igazából ezek többségét én is így csináltam de volt benne nekem is plusz infó
viszont a kernel csere és a CPU birizgálás nekem nem megy mert zárt bootloaderem van -
tomi0816
tag
értem és köszönöm
-
tomi0816
tag
Van olyan aksi segítő alkalmazás ami télleg elég jó és legít hogy tovább bírja az aksi?
-
tomi0816
tag
Valamikor amikor usb-vel csatlakoztatom a telefont a géphez vagy újraindítom a telót összekavarodnak az ikonok a végére kerülnek azok amik az sd kártyára vannak telepítve
Nem lehet ezt valami alkalmazással megoldani vagy valahogy? -
tomi0816
tag
-
tomi0816
tag
heló! Bocsi ezért a kérdésért biztos sokan teszik fel... De szerintetek melyik a jobb a sima facebook vagy a friendcaster?
-
tomi0816
tag
nemjön csak akkor ha már kevés van meg amikor elfogyott...:S és pontosan nemtudom hogy melyik napon érkezik :S
-
tomi0816
tag
Hali! van olyan app amivel meg tudom nézni mikor érkezik meg a mobilnet a telómra?
Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest