Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
RaTaTa
csendes tag
Sziasztok,
előre is elnézést kérek, ha rossz topicba írom a kérdésemet, ez esetben légyszi irányítsatok át a megfelelő helyreEgy kedves ismerősöm meglepte magát egy borzalommal:
[link]
Tudom, tudom, soha többetA lényeg, hogy sose-sohase-ezidáig még nem láttam Androidot (1.5.1 van rajta, startnál kiírja és jó lenne némi támpont, hogy mit lehet vele csinálni. Lehet-e frissíteni, lehet-e msn-t tenni rá, lehet-e java alapú webet böngészni (pl. chat.hu), mennek-e a youtube videok? Láttam olyat, hogy ebuddy, de azt hogy kell telepíteni? Van olyan, hogy ebuddy.apk? Töltsem le egy SD kártyára és csak rá kell kattintani?
Ezen a keleti csodán még egy gyártói matrica vagy sorozatszám sincs, a Manager menüpontban felvisz a www.android123.com címre (full kínai )
Legalább wifit sikerült belőnöm hozzá, de nem tudom hogyan továbbNetán jobban járnék egy Windows CE-vel?
Várom a javaslataitok, köszönöm!
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Linux kezdőknek
- Mini PC
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest