- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Tian10
csendes tag
Igen, ez engem is érdekelne. Olvastam hogy rendszergazdai hozzáférést kapsz. És ha root-olom akkor lehet telepíteni sd-re is, mert néztem torrent oldalakon pl iGO MyWay 8.4.2. for Android ami 102 mb. Mondjuk azt szívesebben tenném Sd-re mert ha még leszedek hozzá pár játékot, alkalmazást akkor hamar megtelik.
Ez mennyire bonyolult folyamat ? valahol olvastam a boot menübe, "bootloader"? -be kell valami parancsot megadni és kész is van. De azért inkább megkérdezem a témában otthon lévőket. Illetve el lehet-e rontani, és akkor újra lehet-e rakni a szoftvert, stb.
nagyon gondolkozom egy nexus one vásárlásán mert megtetszett meg maga a rendszer is, csak időd kell neki hagyni mint az iphone-nak és még jobb is lesz nála
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged