- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
KaoszTom #1704 üzenetére
Megnéztem, 2.1 alatt már én is megtaláltam a Company Directory-t. Ezzel szinte full az Exchange kompatibilitás.
Az, hogy neked egyszerre megy az internet és az Exchange, valószínűleg azért van, mert a szerveretek elérhető az interneten keresztül. Nekem egy céges dedikált virtuális magánhálózaton van, amit külön "hozzáférési ponton", APN-en keresztül lehet elérni. WinMo-n megadtam az Exchange szerver címét és azt, hogy ehhez a címmel melyik hozzáféréssel kapcsolódjon és onnan kezdve ez nem volt gond. Na ez az, amit az Android még (és az iPhone sem) nem tud kezelni.
-
Istwan
tag
válasz
KaoszTom #1704 üzenetére
Azé idövel csak fogy a memoria hiába "tisztitom" ki. Ahogy irtam is néha ráfér a softreset. De legegyszerübb lenne ha betettek vóna egy szerencsétlen "X" gombot igy csak az futna a háttérben amit valoban szeretnénk.
Hát a kapacitiv kijelzöt nem is illik kritizálni mert leszólják az embert. (talán ezért) Tutti volt már többeknek akaratlan hozzáérés, prog inditás. De azért szeretjük.Nagyon jo ez a Google Goggles jót röhögtem rajta.: Munkácsy -Ásito inas-ára; Anbesol medical valami fogkrémet adott ki.
(Google Fiuk ezen még dolgozzatok kicsit!)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest