Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Hát nem tudom pontosan mit akarsz, de fentebb már említettem a BuzzPlayer alkalmazást, ebben van olyan funkció hogy "File sharing". Ezt ha elindítod, automatikusan elérhetővé teszi az SD kártyát az internetről wifin 3G-n is. A PC-n a böngészőbe beírom amit ő kiír ip címet 192.168.1.102:8080 és máris megjelenik a telefon mappái. Ez egyébként szuper egy program, nem olcsó, de hihetetlen mit meg nem lehet vele csinálni, pedig én elég pancser vagyok ilyen dolgokhoz, de még én is működésre tudtam bírni. Egyben hálózati lejátszó is, ha letöltesz egy egyszerű ftp progit a pc-re, beállítod benne melyik meghajtókat akarsz elérni pl. filmes mappákat, és a telón megnyitod az ES fileexplorer- rel az ftp-s mappát ott ahol a filmek vannak, a buzz player elindul, és nézheted a filmet, bárhol vagy. No persze wifin, mert 3G hálózaton megnézni egy 1gigás filmet az nem kis pénz lenne.
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez a progi az persze kompatibilis a telóval az az 5000 W mint ár? nem tudom mi lehet. A trial verziót letöltöttem, de az csak 3 napig működik ha igaz.
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Épp most próbáltam. Beléptem a webes felületen a Marketba, meg a telefonon is, a webes felületen rámentem a Diceplayer 1.6.5 progira. De amikor rányomok a Continue gombra, eltűnik az ablak, és semmi.
Épp a napokban is megakartam venni a "EzPDFreader" progit, azt nem engedte. Viszont a Buzzplayer progit meg simán engedte. Nem értem az egészet.
Kompatibilitás szemponjából sem lehet gond, mert jelzi hogy jó a telefonhoz. Galaxy S2 -
csukasi
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Egyszer már próbáltam, de ez nem segített.
-
csukasi
tag
Tapasztalt e már valaki hasonlót?
A Marketen akartam megvenni a Dice Player progit, de a "Buy now" gomb elvan szürkülve, vagyis nem enged fizetni, merthogy adjam meg a kártya számot. Már más proginál is előfordult, és nem találok rá magyarázatot. Pedig már vettem nem egy progit a marketen gond nélkül. Rendesen regeltem a Google Checkouton a kártyát OTP-s net kártyám van
Mastercard tipus rendes CVC2 számmal, ebayon simán vásárolok vele. Nem értem. Annyit megfigyeltem ott ahol dollárban van feltüntetve a progi ára, ott simán engedi a vásárlást a Market, de ahol más valutanem van feltüntetve ott szórakozik csak. Megvannak ezek húzatva, becsületesen meg akarom venni a progit, és nem enged fizetni. Nagyon kéne ez a progi. Régebbi verziót tudnák letölteni máshonnan is, de nekem ez kéne a legújabb verzió a GS2 re, mert csak ez kezeli az ékezetes feliratokat.
Van valakinek ötlete hogyan lehetne megszerezni ezt a progit?
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi