Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
thealkimist
csendes tag
Ez hol a fenében van?
Illetve másik: ti nem tapasztaltátok, hogy ha telefonon visztek fel új Google contact-ot, vagy módosítotok egyet, aztán szinkronizálás, akkor a "régi" verzió kerül vissza?
Mert az agyam eldobtam múltkor, mikor jópárat unalmamban a telefonon teleírtam, aztán a sync lezúzta a fenébe... -
thealkimist
csendes tag
Hali!
Keresés nem segített, ezért kérdezném:
Rászántam magam, hogy pöpecre megcsinálom a contactjaimat. Úgy döntöttem, a Google accomhoz tartozó contactokat tölteném fel fullosan. (Ellenvetés/jobb ötlet?)
Egyrészt van egy vagon vcf-em a régi telóról, ezeket is megetetném, meg érdemes fészbúkkal szórakozni?
Ill. keresek vmi olyan appot, mint amit a Sense is tud, ha jól emlékszem, hogy össze lehet linkelni a különböző contact type-okat.
Teszem azt, a google névjegyet a telón lévővel, meg a Skype-pal, meg a SIM-mel.
Ilyet tudtok ajánlani?Köszi,
AA
Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Poco F7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest