Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
qqcqqc #10664 üzenetére
Esetleg ki lehet probálni a PlayerPro-t is.A PowerAmp nagyon jo(mappa,Flac és EQ)viszont fizetös(bár szerintem megéri,én is megvettem)és az EQ-ja szerintem el van tulozva.A gyári beállitások néha használhatatlanok,a Bass-nál sok számom betorzit,visszább kell venni...
A PlayerPro kicsit lágyabb EQ-val dolgozik,szintén tud mappákbol játszani.Csak az EQ-t utolag kell rátelepiteni.Mindkettö letölti a boritokat is,ha adsz neki netet.
-
este szerettem volna élesben kipróbálni a skype-t, de bejelentkezni sem tudtam....
talán kicsit túl volt terhelve a rendszer?
a skype fórumán sokan panaszkodtak, volt telefon, amire nem lehetett feltelepíteni, vagy nem indult...
szerintem hamar lesz hozzá frissítés.
se telefonosoknak felejtős, 2.x rendszer kell alá. galaxy s-nél problémák, de legalább már van. -
Takhanto
őstag
-
Rickazoid
addikt
Egy elég alternatív megoldás, de lehetséges: a Nimbuzz-nak van PC-re programja, ha jól emlékszem az tud hanghívást is, és mivel Androidon a Nimbuzz felmegy a saját hálózatára, így ha az ismerőseidet meg tudod kérni, hogy tegyenek egy próbát, akkor megoldható. Persze tudom, hogy nem ezt akarod hallani, de ha egyik nincs.. és megoldható... meg kell próbálni váltani. PC-nek mindegy, hogy a Skype kliens mellett fut-e egy Nimbuzz kliens is, a telepítése se bonyolult, a regisztráció pedig ingyenes.
Viszont Linuxon nem jártam sikerrel Nimbuzz szempontjából, wine-nal nem működött, de még a webes felület se, szóval csak Windows/Mac sajnos.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged