Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
szép napot!
olyan zenelejátszó appot keresek, aminél meg tudom adni, hogy egy adott mappából játsszon le zenéket. sok olyan zeném van, amit kaziról digitalizáltam és nincs kitöltve az id3tag. ezeket nem nagyon szereti sem a spica beépített audiolejátszója, sem a winamp. -
szép napot !
spicám van nem rootolt, még garis
telefon mobil internetét szeretném megosztani laptoppal.
egy progit találtam, ez a pdanet, nem rossz, de a https protokollt (netbank, gmail, stb)
a free blokkolja, a fizetős meg majd 25 dollár.
van alternatíva, vagy fizessek, mint a katonatiszt.... -
este szerettem volna élesben kipróbálni a skype-t, de bejelentkezni sem tudtam....
talán kicsit túl volt terhelve a rendszer?
a skype fórumán sokan panaszkodtak, volt telefon, amire nem lehetett feltelepíteni, vagy nem indult...
szerintem hamar lesz hozzá frissítés.
se telefonosoknak felejtős, 2.x rendszer kell alá. galaxy s-nél problémák, de legalább már van. -
tudnátok ajánlani progit skype-hoz?
olyat, amivel beszéd is megy, nem csak a cset? -
szép estét!
három napja egy spica boldog tulajdonosa vagyok.
az lenne a kérdésem, hogy a telefon mobil internetét meg tudnám osztani valahogy a laptopommal?
rootolni nem nagyon szeretnék, garis a készülék.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest