- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nyomsz egy Menü-t mikor az app drawer-ben vagy, és már látod is. /Program elrejtése-ként írja ott/
(Egyébként nem csak ez miatt, de azt vettem észre, hogy sokan, sok helyen elfelejtik használni a menü gombot)
Szerk: Nah, helyes, gyorsabban megtaláltad, mint ahogy leírtam.
(#22033) doddencs: Lassúúúú? Nah, ezt még nem olvastam/hallottam róla.
Én személy szerint passzolom a kérdést, mivel sose volt gondom vele, ezért nem is néztem alternatívák után.
-
Mr X
veterán
"Card class indicates minimum sequential write speed achievable on the card.
It's good for writing big files like movie files.
But when it comes to writing small random files, it can be the opposite. Many people reported having bad random write speeds with C10 cards whereas others reported better speeds with lower class cards.
It's a matter of sd controler quality and size of erase block size. Bigger and faster SD cards have bigger erase block sizes (up to 256Ko). It means that those cards need to write 256Ko of data even for writing a single byte on the card.
That's why C10 are not the best choice when it comes to DATA2SD or any kind of similar solution to short data storage on the Desire."Ezt az az ember írta, aki kidolgozta a data2sd scriptet.
-
Mr X
veterán
Pont ma kellett gyorsan merítenem a telót. Én így csináltam:
-GPS, Wifi, BT, 3G, mobiladat be
-netrádió full hangerőn
-képernyő folyamatos max fényerő
-vakuval (ha van) zseblámpázás folyamatosan
-játék~3 óra alatt merítette 100%-ról 0%-ra, igaz, olyan forró volt a telefon, hogy szinte égetett.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB független 100% akku Gray
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest