Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
EVOkaa
üzenetére
adnám én a sört, de ezt én is megtaláltam, kipróbáltam és nem működik sajna (a legutolsó kód lenne az).
viszont ez találtam itt: (1. válasz)
Just an update; using monitoring tools we've discovered that part of the reason the wakelock occurs is to do with the sensor. After a call is made or received, it appears the Dialer will constantly poll the sensor (unsure which sensor) and will not stop. Sensor usage will over time approach 100% for the Dialer.
Several users have reported that if their ROM has the option to enable/disable 'mute incoming call when phone face-down', disabling this option will resolve the issue. However this behaviour appears to be coded in to the dialer and many ROMs, including some stock ROMs, may not give this option and instead have this enabled by default.
kikapcsoltam a lefordítással némítást. hátha ez segít. enélkül bőven megvagyunk szerintem.
-
TRob1
veterán
válasz
EVOkaa
üzenetére
Appdrawerben Menü, majd Program elrejtése és ott pipa azon alkalmazások elé, amiknek nem akarod az ikonját látni.
Akkura csak ezt tudom mondani. (De nem emlékszem hogy LP nagyon ette volna az akkut mikor még annó - januárban/februárban - az használtam.)
Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest