Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken
üzenetére
Először is bocs, ha bárkinek is bántottam a kis lelki világát. Én kérek elnézést, ha nem értitek vagy félre értitek amit írok. Biztos nem volt egyértelmű, hogy vicceskedve és nem sértőn írtam. Az emotikonok, magyarul érzelemképek nyilván nem adják mindig vissza azt amit gondol az ember.
Elég régóta itt vagyok a PH-n, ismerem a fórumozás szabályait, be is tartom azokat, nem szorulok kioktatásra, még akkor sem, ha valakinek esetleg túl soknak tűnik egymás után 4 (köszönő) hozzászólás. A hangnem velem szemben sem volt éppen baráti Probert75 felől: "Vazze!"=(baszd meg). Ezt én poénosan fogtam fel, főleg mikor megláttam az avatarját a morcos kutyafejet, ezt jegyeztem meg először és nem a nevét. A hangnemem tényleg nagyon durva lehetett, hogy kutya fejnek hívtam pirulós mosolygós arccal megtoldva. Ja és figyelmebe vettem amit kért így az új hsz-t már többször szerkesztettem.
Az nyilván senkit sem érdekelt, hogy a 4 egymást követő hsz. azért is született, mert köszönetet akartam írni személyesen, és így tűnt gyorsabbnak, rövidebbnek.
Másrészt több post-óta, simán értetlen hülyének bélyegeztek, annak ellenére, hogy többször leírtam értem és nem is foglalkoztam volna a témával, ha az egyik kolléga fel nem vet még egy kérdést.
A kis mitugrász lehet minden téren idősebb nálatok, de a rang és a kor sem számít. Az intelligens hozzáállás pedig ott kezdődik, hogy nem kérdőjelezed meg a másik ember intelligenciáját az alapján, amit néhány fórum hsz. alapján látni vélsz. A normálisan reagálás pedig meg volt úgy hiszem, mivel azonnal figyelembe vettem a kolléga kérését (dorgálását
). Akit tényleg nem értem miért kellet védeni, hiszen nem bántotta senki.
Egyébként meg ezért a kis hülyeségért generáltatok egy jó pár fölös hsz-t.
Nem is tudom minek válaszoltam, ilyen mitugrászosan intelligensen sokat, mert lehet most az lesz a baj.
Téma részemről lezárva. A nagyszemű vihogó troll

-
Probert75
addikt
válasz
bepken
üzenetére
Köszönöm hogy mellém áltatok! Igaz nincs szükségem védelemre. Pláne nem az ilyen kis mitugrászok ellen. Én csak azért tettem szóvá, mert így is sok a hozzászólás. Nem kell még feleslegesen szaporítani is. Egyre nehezebb keresni a hozzászólások között, ha éppen szükség van infóra. Így sokszor már tényleg egyszerűbb kérdezni. De azért ne 5-6 hozzászólásban tegyük ezt, ami beleférne egybe is. Ha részletes leírás kell, akkor kérje azt privátba például.Téma részemről lezárva. Ha neki ez tetszik és lekezelően teszi, legfeljebb egy idő után nem kap majd választ.
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Akit tényleg nem értem miért kellet védeni, hiszen nem bántotta senki.