Keresés

Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz Dark Archon #41071 üzenetére

"Szvsz 100Mb mailezésre, FB-re elég."
    Nekem nincs FB-om, de mailezésre, és az időjárás widget frissítéseire NEM volt elég a 100Mega, csak szűkösen. Szoftverfrissítés be volt állítva, hogy kizárólag wifin történhez. Oda kell figyelni, hogy csak akkor kapcsolod be a mobilnetet, amikor éppen szükséged van rá. De úgy meg nem kapod meg azonnal az emaileket, szóval pont a mobilságának jó oldala vész el az egészből.
    Másik dolog, hogy ha olyan az a 100M-s előfizetés, hogy nincs túlforgalmazási díj, csak lassít, akkor kit érdekel, ha túlléped? :)

• Melack

veterán

válasz Dark Archon #41071 üzenetére

E havi tapasztalat: reggel Foursquare, hírek, böngészés, napközben melóban semmi, hazafelé egy-két oldal, cikk elolvasása, mailek megválaszolása, GTalk folyamatos futása mellett az 500Mbos keretemből ellőttem 385Mbot, 31 nap alatt. Ebbe becsúszott egy instagramm frissítés, meg a képek feltöltése Instagrammal. És ennyi. Az első hónap húzósabb volt, ott miden frissítés meg miegymás miatt 560MBra kúsztam fel. Teszem hozzá, otthon autómatice wifire megy a telefon. Ha ehhez még hozzáveszem a Vibert mondjuk 1-2 alkalommal nap közben 3Gn, akkor is benne maradok az 500Mbban azért. De a 100Mb az gyorsan el fog fogyni. Páromnak a GTalk folytonos futása generál alaphangon 50Mb körüli havi adatforgalmat, vagy vmivel többet. Azt még nem tudtam pontosan megmérni sajnos. És maga az Android adatszinkronizálásával nem is számoltál...

Aktív témák