Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
tvamos #37312 üzenetére
Jah, félreérted. Én is szeretem elolvasgatni a listákat... egyrészt kíváncsiságból h ki mit használ, másrészt meg néha néha találhatok az általam használtnál megfelelőbbet.
Én csak arra "reagáltam", hogy "mit érdemes"? Mert ugye ahány felhasználó, kb. annyi érdemes app van (hisz mindenkinek más, ezért nem lehet egyértelmű listát készíteni).Én azt mondom GoLauncherEx, erre más: LauncherPro, ADW Ex, Nemus, Zeam...
Azt mondom QRCode.nu, mások: QRDroid, Barcode Scanner...stb.
Azt mondom: NoteEverythingPro, mások: Freenote, Colornote, Evernote...stb.Akkor most melyiket érdemes? Mindent azért mégsem lehet...
(#37313) raziel01:
Jó kis összeállítás, így legalább lehet tudni hogy mi mi, és nagyjából mit tud.
6ot használok is a 21ből.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest