- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
domerator #29846 üzenetére
Igen,azért is vettem mert sok szép alkalmazás van rá és jó dolgok,szépen testrelehet szabni a telefont mindenféle csiri viri dologgal és jó ránézni,meg netezgetni vele frissiteni dolgokat élvezet valahol,de ott van a másik oldala is amit irtam,hogy mint egy kis számitógép jó kis alkalmazásokkal okos programokkal használni.
Amúgy a widgetek ugye tény hogy fogyasztanak,de mindegyik?Mert nekem mondjuk van egy névnak widgetem kint és az szerintem csak előre beprogramozott neveket irja ki,nincs nettel kapcsolatban igy adatforgalom sincs ami fogyasztja az aksit,jól gondolom?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged