Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
saphancs
üzenetére
saphancs: - A font changer-t hogyan kell használni?
Mindenképp root kell hozzá, a ttf kiterjesztésű fontokat be kell másolni az sd gyökerében lévő .fontchanger mappába, ha bold, italic is van át kell nevezni valami-bold-ra, csak így jelenik majd meg az app elinditásakor a lehetőségek közt...
Fateys: - Llamaval pont lehet. Feltételnek beállítod,hogy ha aktív a böngésző pl,akkor kapcsoljon át 3G-re,ha bezárod,akkor 2G-re.
Sajnos csak cyanogen rom alatt működik egyenlőre, de valós opció.

atillaahun: - Igen, azt csak root joggal tudod törölni, pl. Root Explorer-rel, a /system/app-ból.
Mióta az egyik romban rábukkantam a Root Uninstaller-re, azt használom

Úgy vettem észre sima Root Explorer törléssel egy app újratelepitésénél,, hogy hagyott szemetet maga után és nem engedte ferakni.
Azt hiszem pont egy billentyűzet volt, ami a lib mappába is rakott fájlokat.TRob1: - Akinek számít, a jövő kedden v szerdán megjelenő 2.75-ös GoLauncherEx...
Tegnap updateltem systembe a fix 2.73-at
Jól felpörögtek, remélem lesz valami SPB Shell 3D jellegü mutatványuk is...Visszatérve a Llama tapasztalatokra, mindig egy állitó és egy tagadó beállitást kell alkalmazni, hogy megvalósuljon amit szeretnénk.
Mindig kell egy feltétel és egy művelet, valamint ennek ellenkező beállítású feltétele és művelete!
Határtalan dolgokat lehet vele automatizálni, csak szót kell érteni vele
Ma 11%-ot merültem (Llama nélkül már 40% körül szoktam lenni) hajnal 3-tól mostanáig, azzal a beállítással ha kikapcsol a képernyő az adatkapcsolat is megszűnjön, pedig volt hívás és mobilnet napközben...
Aktív témák
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Éjszakai műszak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- CORSAIR K100 AIR
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest