Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Bocs, hogy élek. Remélem, boldog vagy, hogy mindenkibe bele tudsz kötni, hiszen Te vagy itt a legzseniálisabb, én mindenképpen elismerem, hogy csak egy kis porban csúszó féreg lehetek ott, ahol Te is jelen vagy. Gondolom számodra feltétlen örömöt okoz, hogy mindenkit lecseszhetsz és kigúnyolhatsz, ha olyasmit ír, ami nem teljesen fedi a valóságot. Esetleg előfordulhat az is, hogy nem olyan profi az illető a témában, mint Te. A továbbiakban kérlek ne olvasd a hozzászólásaimat, egyik sem Neked szól. A könyveket se töltsd le, elvégre is rosszul, ékezettel vannak a címek. Egyébként ugyanerre a hozzászólásra (amit csak véletlenül küldtem el vigyori nélkül, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy poénról van szó) kaptam egy normális választ is, egy olyan emberkétől, akinek nem az az életcélja, hogy hogyan figurázzon ki másokat. Bocs, ez már nagyon érett, mivel mindenkivel ezt csinálod a fórumon, és senki nem nagyon reagál. Az első ilyen típusú megjegyzésedre szerintem tök rendes voltam, külön csak és kizárólag Neked nekiálltam zip-et csomagolni, hátha az jó lesz. Mindenkinek megfelelt az eredeti csomagolás, csak Neked nem. Nem baj, megcsináltam külön a Te kedvedért. Ennyit arról az elméletről, hogy ha rendes vagy valakivel annak ellenére, hogy az enyhén szólva nem kulturáltan viselkedett, akkor majd legközelebb meggondolja, és odafigyel a viselkedésére.
Nem azért jár az ember fia-lánya egy fórumra, hogy tűrje a folyamatos lecseszést, hanem azért, hogy tanuljon, vagy segítsen. Mármint hogy a többiek, legalábbis én úgy gondolom. További szép napot és mindenféle jó és kellemes élményeket kívánok Neked az életben!
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gran Turismo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hardcore café
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest