Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
TRob1
veterán
A reklámos verziókat használták/használtuk, vagy vmi ingyenes alternatívát... Én se vettem eddig 1 appot se, és sztem soha nem is fogok teljes áron, mert mindig van alternatíva (most is megvettem pl. az ADW Ex-t, de lehet hogy az életben nem fogom használni. Megvettem a Fruit Ninja-t, régebben ebből a free-t próbáltam. Megvettem az Endomondo Pro-t, régebben a sima verziót használtam néha, de már átálltam egy másik app-ra, valszeg ezt se fogom használni
(De talonba azért jól jönnek, hátha...) + még 1-2-t amiket soha nem néztem/próbáltam eddig (De persze azért én sem vagyok szent
)(#25109) pethYeti :
Hogy-hogy nincs refund? Elvileg mindenre van, reklamálj! (Sőt perbe velük, 1 milla kártérítés-t követelve
)
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(De talonba azért jól jönnek, hátha...) + még 1-2-t amiket soha nem néztem/próbáltam eddig (
)
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)