Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
punky10
addikt
Én is sokáig használtam,hangzásban nagyon OK,de valami miatt néha akadozott.Illetve nem akadt,hanem mintha nem a legelejéröl kezdte volna a számot.Folyamatos lejátszásnál a számok között volt 2-3 mp csend,és lemaradt a kezdö akkord,ami a többi playernél nem jelentkezett.Pedig az EQ-ja ennek volt a legszimpatikusabb,nem volt olyan tulérzékeny,mint a PowerAmp.Ráadásul skinezhetö...Mindegy,már megvettem a PowerAmpot(is...)ugyhogy ez most csak tartalék:a telepitö van csak a kártyán

-
Csigusz 1
aktív tag
Nekem nem jött be annyira a Player Pro...

100 %-on pörgette a procit - ennek ellenére alaphangon is akadozott, ha másik program is futott mellette, akkor meg katasztrófa volt.
Aztán két hét után elkezdett sipákolni, hogy vegyem feleségül, és onnantól kezdve minden szám lejátszása után leállt. Fent volt a DSP pack is hozzá. A hangzásvilágával nem volt bajom, egész kellemes volt. De már letöröltem.
A teló Galaxy ACE.
Most MixZing megy újra, ezzel nincs baj - csak a hangja nem annyira jó.
PowerAMP lenne a tuti, de nincs olyan kártyám, amivel meg tudnám venni - így maradnak az ingyenes megoldások.
Ezeken kívül nem tudok olyanról, amiben lenne eq...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi