Hirdetés
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Sajnos eddig úgy tűnik, hogy a legutóbbi rohamos akku-merülés oka épp az Alarm Klock volt, pedig az pontosan ébresztett.
Most a Load Monitorral próbáltam megoldatni és mellette a gyári ébresztőt használtam, pontos volt, de reggel levettem a töltőről, elmentem boltba, hazaérve már csak 90%-os volt, két óra múlva meg már csak 80%-os.. most megint felraktam töltőre, és töröltem a Load Monitort. Most épp az Alarm Master-t raktam fel, de egyelőre nem tudom jól működne-e. Amíg csak munkából késnék 10-15 percet, az nem lenne gond (mivel mindig ennyivel korábban érek oda, szóval nem késnék gyakorlatilag), de van, hogy reggel találkozok Barátnőmmel, olyankor viszont egyáltalán nem szeretnék kockáztatni egy perc késést se..
Az meg milyen már, hogy azért kellene vennem ébresztőórát, mert egy Androidos csúcsmodell okostelefon nem tud pontosan ébreszteni, amikor egy 5.000 Ft-os vacak képes rá?
A GAlarm nem készül Androidra? WM alatt az megoldotta az alarm bug-ot, mindig ezzel kezdte az első indítást minden ROM csere után, és az akku-t se szívta le.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi