- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Chris Kiki #140071 üzenetére
Köszi! Korrektül működik? Nyilván én is ezt találtam meg "logger"-re keresve, ha van róla tapasztalat, akkor ezt fogom használni is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Nekem mondhatni egy cél app, egy faék egyszerűségű alkalmazásra lenne szükségem, méghozzá sebesség mérésre és logolásra. Fontos, hogy magától logoljon, ne kelljen vele foglalkozni. Tudtok erre a célra ajánlani appot? (Nem szeretnék fiók szinkronizációt semmi ilyesmit, egy régebbi készüléken lesz használva, csak logolásra.)
Ui.: Legjobb lenne, ha ingyenes lenne, de, ha párszázas ajánlat, annyit nem sajnálok rá.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Létezik olyan app, ami annyit csinál, hogy ki tesz a főképernyőre egy "ikon-t", aminek annyi a parancsa, hogy leállítja a hozzá beállított programot? Nem widget nem ilyesmi, hanem a 1*1-es ikon, amire ha rábökök, akkor azt a parancsot rendelem hozzá, hogy Shutdown "Facebook", vagy Shutdown "Music Player" ilyesmi van? Annyi lenne a lényeg, hogy ikonszerűen egy kattintásra működjön. Köszi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Olyan "offline" appot keresek biciklizéshez, ami használja ugyan a GPS-t, esetleg valamilyen térképet, de ne kelljen belépni, ne mentse online a teljesítményem, maximum a telefonomra, nem akarom megosztani, nem facebookon akarok vele büszkélkedni, egyszerűen csak biciklizéshez szeretnék egy ilyen appot.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
norbert1998 #60016 üzenetére
Kipróbálom otthon kártyára akkor, csak most melóban nincs nálam mSD. Köszi még egyszer.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
norbert1998 #60011 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam sajnos nem enged Internal Storage-ra menteni semmit.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Létezik olyan app, amelyikkel ki tudok menteni egy Temple Run 2 mentést egy rootolatlan készülékről és egy másik rootolt készülékre pedig felteszem, vagy amelyikről mentenék annak is rootolva kellene lennie?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
atillaahun #39914 üzenetére
Nem értem mi alapján csinálja, ugyanis nekem sikerült a legújabb Operában is "előidéznem"... Pff.
Így tuti valami beállításbeli hülyeség.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
atillaahun #39905 üzenetére
Magyarázattal nem tudok szolgálni, de a legutolsó frissítésig nekem az Opera is ezt csinálta, azóta nem tapasztaltam még(!).
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gipsztigris #39856 üzenetére
Nem is emlékeztem rá, hogy ezt én pipáltam volna be, mondom, ha gyárilag így van, akkor biztos jó, hát nem
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gipsztigris #39854 üzenetére
Jaaj, sry, hogy nem reagált.
Mivel mást már mindent pipálgattam össze-vissza, csak azt nem a hozzászólás megírása után azt is kipróbáltam aztán az volt, de köszönöm a válaszod is!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Felraktam ma a Go Launchert a 4X-emre, amin JB fut. Alapértelmezettnek megtettem persze, mivel ezt szeretném használni, de minden főképernyőre lépéskor figyelmeztetést dob:
"Attention
The Always finish activities function is enabled which prevent GO Launcher, click confirm to close it."
Ha leokézom, akkor bedob a fejlesztői menübe, de nem tudom mit szeretne, hogy átállítsak. Tudtok ebben segíteni, vagy tapasztalt már valaki ilyet, hogy mit lehetne tenni ellene, mert így nem vidám a dolog.Köszi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Srácok!
aCalendar-t használ valaki rajtam kívül? (gondolom igen) Tudnátok abban tippet adni, hogy miért nem szinkronizálja le a Facebook születésnapokat?
Köszi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Megtaláltam a Polaris Office utódját a Kingsoft office személyében, egy valamit nem találok benne, ami a Polarisban tetszett és jó volt, az a túlfolyó szöveg ilyet lehet állítani valahol ebben a szoftverben?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Van arra bármilyen megoldás, hogy a 4.2.3069.19-es Polaris Office kezelje a magyar ékezetes betűket? Egy sima .doc fájlban nem tudja kiírni rendesen... nem értem. 4.1 JB; 4X HD
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Letezik olyan program, amelyik a mentett wifi halozatokat jelszoval egyutt kepes megjeleniteni / olvashato formatumba hozni?
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Valamelyik appom folyamatosan huz(na) adatokat, tudtok olyan appot, ami a forgalmat figyeli / naplozza?
Koszi -
DJ. Ru$y
nagyúr
Tudtok nekem ajánlani pár olyan játékot, ami a giroszenzorra épül? (Autós, motoros előnyben, de más is érdekel) Ja és NFS MW kipipálva
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Kezdek beköltözni és kezdenek hiányozni dolgok
Szóval, létezik olyan program, ami jelszavakat tárol? Felőlem lehet jegyzet rendszerű is a lényeg annyi, hogy a program csak jelszó után lehessen elérhető, szóval ha beadok neki 50 karakteres jelszavakat, akkor azokat csak akkor érhessem el, ha előtte megadtam a "mester jelszót"...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Köszönöm a múltkori segítséget.
Még egy kérdésem lenne, létezik-e olyan program, amellyel HTML fájlokat (nem online telefonon lévő, gépen készített saját oldal) meg lehet nyitni forráskódnak... sejtem, hogy a böngészők tudják ezt, de ha van akkor erre kellene egy külön progi. Köszönöm előre is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Tudtok nekem ajánlani egy e-mail klienst, ami tud POP3-at és Widgetet is tud?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Star Trek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mobil flották
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest