- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Miért mit vártál? Ide az android userek és fanok járnak, meg én
A telód az meg a droid OSX-e. Szép, de zárt mint állat. Ha leültetlek egy openSUSE elé korlátozott fiókkal mindent elállítva, na az ilyen kb.Egyszerűen bele kell törődnöd hogy ha meg akarod közelíteni legalább egy klasszikus, normális (amúgy szintén szarráhackelt) mobil rendszer szintjét beleszólásban, testreszabhatóságban, teljesítményben, akkor nemhogy a root az alap, hanem a cyanogenmod, az xposed, meg akár a GLtools frameworkök.
Ehelyett nyomod itt a sírást ahelyett hogy hackelnéd szénné a HTC-t. Én eleve úgy választok telót hogy falakba ne fussak. Galaxy xcover vagy xcover 2 hiába tetszene (most erőt hagyjuk) ha elsőre sose lesz normális OS, utóbbira meg sokára lett. Zárt bootloaderű Xperiát se fogok venni saját használatra, az tuti.
tyű, visszanéztem pár korábbi hsz-ed, nem semmi
először is, AZ ANDROID NEM LINUX, PONT (csak linux alapú). Nem, nem lesz olyan mint egy asztali disztró, se kezelésben, se működésben, se semmiben, sőt, a gyártók mindent megtesznek, hogy minél jobban korlátozzanak, mert az nekik jó.
Ahhoz hogy egyáltalán hozzáférj a kernelhez és utasítgasd, exploitos root jog szerzés kell, meg nem árt egy busybox sem a terminal emulator mellé. Amúgy meg egy beágyazott lecsupaszított céleszköz a linux kernel, mert open source és ingyenes. A lényeg a dalvikban leledzik.Veletechen azt hittem jobban vágod. BB Z10-et nem túrtad szét? Az legalább tényleg linux annak szépségével. Kb mint az N9 volt a maga idejében.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest