Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Integra #16209 üzenetére
Nem, ezt nem viccből írtam. Azt hittem, legalább olyan zene alapján húzol le egy programot, amiről amúgy tudod, hogy létezik. Nekem ez eléggé úgy tűnik, hogy csak valami zeneszerkesztővel összerakott aláfestő zene. Azt pedig nem fogja még a legprofibb zenefelismerő se kitalálni, hogy ki csinálta.
(#16210) frozzyZTE: Telefonfüggő (illetve tablet). Az Xperia V több eszközt felismert nálam, mint az Xperia neo. Az előbbi még a Genius kormányt is kezelte. A gáz volt a fel, a fék a le, a kormány meg a jobbra-balra.
(#16211) nggabi: Nem tudom, nem próbáltam. De a leírás alapján csupán annyit írtak, hogy Newsky-al tesztelték. Attól még mehet mindenféle trükk nélkül más eszközzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest