Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
PM olvasatlanul törölve, feladó tiltva. Felesleges, már egyszer megmondtam.
-
DrKapocs
őstag
Az ügyesebb kollégák majd pontosítanak, de úgy, hogy módosítod az apk aláírását. Részletek a fórum összefoglalójában a hasznos holmik résznél.
De szerintem egyszerűbb megoldás letiltani az automatikus frissítést a Play áruházban, amit pedig szeretnél, azt manuálisan frissíted.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz Winnie The P #170451 üzenetére
Persze, egy sima QR-kód a Lidl kártya. Én kinyomtattam és azt mutogatom.
-
DrKapocs
őstag
válasz Tökimanó #170535 üzenetére
Simán használhatjátok többen.
A gond ott van, hogy otthon, előre nem tudod bekapcsolni a kuponokat. Ott kell egyesével bemutatni az EAN-kódot termékenként a kasszánál. Ott persze nem tudja olvasni... és jön az "akkor beírom kézzel a kódot játék". Ezzel egy csomó idő elmegy, szidnak a mögötted várakozók. És végül, mikor megnézed otthon a blokkot látni fogod, hogy hiába volt mindez, mert egy fillért sem vont le a beírt kódra, annak ellenére, hogy felismerte a kupont. Van, amikor működött helyesen, de többször megszívtam már vele. Én nem kínlódok EAN-kóddal és egyesével mutogatással. Majd, ha csinálnak egy normális rendszert, hajlandó leszek használni; addig nem.
-
DrKapocs
őstag
Ti mennyiért vettétek meg a Safeincloud 2-t, lifetime? Ahogyan most láttam, kismillió az ára. Van Safeincloud 1-em, talán itt olvastam, hogy jár rá kedvezmény, de nem találtam ilyet.
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #170551 üzenetére
De, megvan az 1. Családi prémiumom van.Találtam egy újabb bugot benne, gondoltam ránézek a 2-re. Hiába állítom a Beállítások - Automatikus kitöltés - Hitelesítés - Jelszó megkövetelést azonnalira, az app nem zár le az 1-ben. Próbáld ki, belépsz egy weboldalra, majd lépj ki. Ezután próbálj újra belépni. Elméletileg újra hitelesítést kellene kérnie, de nem kéri. Most tűnt fel, több idős családtagnak én diktálom a gázt, villanyt, stb. Nem vészesen nagy gond ez, 5 percre állítva 5 perc után már újra hitelesítést kér. Azért jobb lenne, ha nem lenne ilyen gond vele.
De van más is. Az újabb verziók az alkalmazásváltóval simán előhívhatók, még képernyő lezárás után is. Nem mindig, de sokszor. Több A52s készüléken is teszteltük.
Szóval vannak bugok az 1-ben. Gondoltam megnézem a 2-t.
Itt volt róla szó, azt is gondoltam megveszem a Sticky Password-öt, most 30 USD. Nem használnám, de lehet jó lesz az még valamire. De egy esetleges váltásnál lehet a Bitwardenre váltanék, szóval lehet kidobott pénz lenne.
-
DrKapocs
őstag
Találkoztatok már azzal, hogy eltűnik a Macrodroid ikonja az értesítési sávról (vagy mi a pontos neve, a lehúzható redőnyön lévő ikonokra gondolok)? De nemhogy csak eltűnt, hanem a kirakható ikonokok között sincs ott, felszívódott. Újraindítás megvolt, akkor sem jelenik meg. Viszont a beállított makrók működnek.
-
DrKapocs
őstag
válasz tibbike01 #170717 üzenetére
2. Ymusic. Nevével ellentétben nem csak music, hanem teljeskörű youtube szolgáltatást nyújt. Egyáltalán nem kell mókolni. Innen tudod letölteni. Nekem premium verzióm van, az árára már nem emlékszem.
3. Google felé csak a Chrome tud szinkronizálni. De saját szinkronizációs megoldást tud pl. a Brave vagy Vivaldi is. De akár az is jó megoldás lehet, ha a könyvjelzőket nem a böngészőben tartod, szinkronizálod, akkor ott a Raindrop. Én nagyon szeretem, így egyetlen böngészőhöz sem vagyok kötve.
-
DrKapocs
őstag
válasz svgyula #170940 üzenetére
Egy nagy baja van az outlooknak, hiába kapcsolom ki az autosync-et, ez nem befolyásolja az outlookot. És mivel a céges leveleimet nem akarom este 10-kor is kapni, így számomra kiesett az outlook. A gmail pedig leszedi a céges kontaktokat is, amelyek így mind ott virítanak a névjegyzékben. Hiába kapcsolom ki, akkor is leszedi. Motorola edge 30 ultrán ugye tiszta android van, így nem lehet eltüntetni a telefonszám nélküli kontaktokat. Most tettem fel a Nine levelezőt, hirtelen jónak tűnik.
Borzasztóak a Google gyári megoldásai. Az ébresztő óra olyan bugos, hogy fagyott tőle a rendszer. Nem jelent meg benne az ébresztő időpontja, stb. Szóval tettem fel egy másik órát, az hibátlan. Megdöbbentő... mondjuk nekem jó a tiszta droid, én főleg 3rd party appokat használok. Így legalább nincs tele mindenféle bloatware appal a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz < CyberBob > #171030 üzenetére
Szerintem nagyon megéri az árát a poweramp. A legjobb. Rádiót is ezen hallgatok.
-
DrKapocs
őstag
válasz Dolphine #171042 üzenetére
Készítettem egy exportot a PowerAmpban lévő rádióimról, csak importálni kell őket. Borító, stream és lista van benne. Innen le tudjátok tölteni. Úgy emlékszem 66 rádió elérhetősége van benne. Nem biztos, hogy minden link jó, de a nagy többség szerintem igen. Ha valaki aktuálizálja, nem sértődök meg egy update küldés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz ggeleven #171088 üzenetére
Floccussal vigyázz, néha elveszíti és/vagy összekeveri a könyvjelzőket. Nálam több böngészőt is kezelt (3 win, 2 android, kiwi, brave, vivaldi), illetve többször eljátszotta. Nem jöttem rá a hiba okára. Bosszantó volt. Én váltottam róla a Raindropra. Az nem csinál ilyet.
-
DrKapocs
őstag
válasz Dave Crank #171107 üzenetére
Nálam a Nine jól működik, bár nem néztem meg, hogy milyen régre megy vissza. Mondjuk évekre visszamenőleg túl sok értelme nincs syncelni.
-
DrKapocs
őstag
válasz Drughi #171111 üzenetére
A mi céges levelezésünk is a MS-nél van. Meg sem közelíti a Google szintjét szerintem. Én sok embertől sok levelet kapok. A keresés funkció botrányosan rossz. Megnyugtatlak, laptopon sem jobb a keresés része. De jól hangzik ez az 1TB tárhely is. Megmagyarázhatatlam hibák árnyékolják a dolgot. Én a Cryptomatorral titkosítva töltök fel mindent. Van fenn kb 200 giga adatom. Vele vagy nélküle, mindegy volt, de egy időben random módon nem szinkronizált néhány állományt. Mikor mennyit. Újra lefuttatva szintén nem, de akkor más állományokat nem. Nem értettem az okát; bosszantó, időrabló. Utánaolvastam, sokan írtak hasonlót a neten. Mostanában nem csinálja. De szerintem az MS szolgáltatások szintje szutyok. A google százszor stabilabb. Én már azon gondolkoztam, hogy hagyom az 1 terrás céges tárhelyet, bosszantó hibáival és veszek a google-től tárhelyet. Az legalább stabil. De ez van a MS store-ral is. Gyakran nem hajlandó appot letölteni. Oka megmagyarázhatatlan. Hulladék.
-
DrKapocs
őstag
Nekem van egy appom (CallMeter 3G), ami 2019 óta nem kapott frissítést és működik android 14 alatt is, hibátlanul. Megmagyarázhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Ti használjátok a Google Messages szolgáltatást? Vagy érdemes lehet egy kisebb üzenetküldőt használni, pl. Fossify? Samsungon a saját üzenetküldőjétt használtam, de ugye Motorolán ez az alapértelmezett. RCS-t nem használok. RAM nem gond, erőforrás van. Google adatparám nincs.
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Here WeGo navigációs app kapcsán lenne kérdésem. Tud navigálni a háttérből? Vagyis úgy, hogy az oldalsó gombbal kikapcsolom a képernyőt, de ettől függetlenül a navigáció megy tovább, a hangutasításokat adja. Az már csak hab lenne a tortán, ha az is menne neki, hogy nem zárja le a képernyőt. Duplakopp és már mutatja is, hol járok (mint pl. Sygic).
Google Playes iGO (eredeti, nem mókolt) nem tudja megugrani Android 14-en azt, hogy bluetooth fejegységgel összepárosítva a telefonon adja ki a hangot. Egész pontosan a gond az, hogy a hangutasítás első 1-2 másodperce lemarad. Kvázi használhatatlan. A fejlesztőket különösebben nem zavarja.
-
DrKapocs
őstag
válasz Daemos #171333 üzenetére
A szinkronnak pont az a lényege, hogy ugyanazzal a fiókkal jelentkezel be több eszközön. Én a helyedben elhagynám a Samsung és Google sync-et együttesen, párhuzamosan. Volt tapasztalatom ilyen dologgal (Xiaomi és Google), nincs értelme. Ha itt módosítod, onnan visszajön, stb. Vagy a Google vagy a Samsung felé szinkronizálj, a másikat pedig kapcsold ki. Én inkább a Google-t javasolnám. Így márkaváltás esetén sem lesz probléma, illetve laptopon is tudod szerkeszteni őket. Egyszer rendbe teszed a névjegyeket, utána soha nem lesz gond.
-
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz Rigormortiis #171510 üzenetére
Haggyukmá', túl van tárgyalva... unalmas. Tisztára, mint Rubitussin Ábel; de miért?
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz convar #171509 üzenetére
Számtalan módszer létezik, köztük ott a gyári Samsung megoldás. Én ezt szoktam használni híváslista, sms, stb. átvitelre, ez márkafüggetlen.
Beállításokat a gyári appal tudsz a legkönnyebben visszaállítani. De pl. így is: Beállítások - fiókok és biztonsági mentés - samsung cloud. A régi készüléken csinálsz egy mentést, az újon pedig restore. (De nem lenne hátrány kicsit szétnézned a készüléked beállítai között, mert elég beszédes a "biztonsági mentés" kifejezés. Egy kis ismerkedés a készülékeddel nem olyan rossz dolog.)
Külső appok beállításait root nélkül nem fogod tudni átvinni.
Névjegyzékre felesleges az ilyen backup. Simán belépsz és a Google szinkron már megy is.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Légyszi, folytassátok már egymás oltását privátban. Vagy beszéljetek meg egy helyet és ott verjétek jól össze egymást. Mert ez a szájkarate, ez borzasztó!
ADMIN, PLEASE, MÉG OLVASNI IS UTÁLOM!
-
DrKapocs
őstag
válasz Viktor0610 #171690 üzenetére
A FairEmail tudja azt, hogy a különböző accountokhoz különböző "ne zavarj" időtartamot állítsak be? Pl. a gmail 6-tól 21-ig szinkronizáljon, a céges 7-től 17-ig, stb. Nincs prémiumom hozzá, így nem tudom megnézni.
Nine tudja, azt nagyon szeretem. Viszont volume licensem van, 1 eszközre, nem Playről vettem. Olcsóbb volt, mint a Playen, azt hittem elég lesz 1 darab. De nagyon bejött, lecserélném a második telefonon is a gmailt.
Outlookot is kipróbáltam, az tudja. Viszont nem boldogul a gmaillel, ha az elsődleges mappát kihagyva egyből más mappába érkezik a levél (szűrés miatt egyből a Telekom mappába megy a Telekomtól érkező levél). Ilyenkor nincs jelzés, szóval dobtam.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Mcrazy #171695 üzenetére
Én csak azért dobtam ki a gmail-t, mert bármit állítok benne, letölti a céges névjegyeimet is. Ott pedig telefonszám nélküli névjegyek vannak. A Motorolán "stock" droid van, a Névjegyek és Telefon app pedig nem tud olyat, hogy szám nélküli névjegyek elrejtése. Valamit muszáj volt cserélnem, ez a gmail lett. De nyilván lehetett volna másik telefonkönyv app is. Viszont más appok funkciókban gazdagabbak. Értesítés gondom nekem sem volt.
Viktor0610 & Siriusb:
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz TODI1111 #171704 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nekem sem akart igazán összejönni a dolog. Illetve összejött volna, de a különböző fiókok összes mappájára egyesével szabályt kellett volna alkotni, hogy mikor szinkronizáljon és mikor ne. Ha valami változás van, akkor pedig az összeset állítgatni. Ezt inkább kihagytam.Viszont a FairEmail tud Taskerrel, így Macrodroiddal is (én ezt használom) együttműködni. A leírásban ott van az intent. Csináltam rá egy makrót: A Gmail hétköznap és hétvégén is 7-től 19-ig, a céges Outlook csak hétköznap 7-től 17-ig, míg a spameknek fenntartott Yahoo csak manuálisan szinkronizál (bár ehhez nem kell makró).
Így néz ki:Így nem kell egyesével minden mappát szakályokkal regulázni; egyszerűbb. Még elég új a művem, próba szinten jól működött, de hamarosan kiderül, hogy mennyire jó és stabil.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz DrKapocs #171755 üzenetére
Próbálkoztam, de ha meggebedek, akkor sem bírom működésre bírni a FairEmailben az accountonkénti szinkront. Azt kell mondjam, valami nem stimmel vele. Hiába állítom be a macrodroid intentben, hogy csak a Gmailt szinkronizálja, ettől függetlenül mindent szinkronizál. Mindent vagy semmit, de accountonként nem megy. Sajnálom, de számomra így haszontalan a FairEmail. Szerencsére belefértem a 48 órás Google refundba, jóvá is hagyták a kérvényt. Visszakaptam a pénzem. Ez van. A Nine mailben működik hibátlanul.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Donki Hóte #171869 üzenetére
Sok évnyi Samsung A50 és A52s után váltottam idén Motorola Edge 30 Ultra készülékre. Az Edge 30 Ultra 720 Hz-es PWM értéket tud, míg a Samsungok 240 Hz-et, illetve a 24 Ultra 480 Hz-et. Szóval még az sem éri el az 500-at. Ez érzékeny szeműeknek nagyon nem mindegy.
Nagyon jól fogalmazta meg Cs1csó fórumtárs, "kiestél a komfortzónádból". De ez nagyon rövid ideig tart. Velem is ez volt, pár napig, tudom mit érzel. Tiszta Android pár hasznos Motorola sajátossággal, pl. Smart Connect, régebben Ready for. Egy brutál gyors rendszer az, amit a Motorola alád tett, ráadásul stabil is. A Samsungé ezzel szemben már egy elhízott, zsíros házicica. Félreértés ne essék, nem szidni akarom, megvan a másik A52s telefonom is másodlagos készülékként.
Én sem szerettem meg a Google Photos-t a Galéria helyett. De van a Google Galéria (nem használom), illetve ott vannak a kiváló Fossify appok. Van Galéria is. Én balga nem tudtam róluk és fizettem a Simple Gallery Proért, ami ugyanaz. Mondjuk volt vagy 200 Ft. Van fájlkezelő is nekik. De ott van sok más is (Solid Explorer, Total Commander, stb). De gyárilag benne van a Google Fájlkezelő is.
Ha nem akarsz márkához kötődni appok terén, nem akarsz egy csomó bloatware appot, akkor nagyon jó a Motorola. Az elején furcsa, de mindent saját magadra tudsz alakítani.
Nekem egy gondom volt. A gyári androidos névjegyzék nem tudja a "csak hívószámmal" rendelkező kontaktok megjelenítését. Eddig is rendbe volt a Google Névjegyzékem, de most végleg kigyomláltam. Maradt a gyári nekem. De erre is jó megoldás a Fossify.
svgyula #171874
Te miről beszélsz?! Használtál már Motorolát huzamosabb ideig vagy csak a sztereotípiáidat írtad le? Hát nem pont Te kardoskodtál a gyári rendszerek, appok mellett? Vagy rosszul emlékszem? A Motorola gyári androidot ad, pár, de tényleg pár apró Moto feature keretében. Simán megy minden backup, szinkron. Szóval akkor inkább Te nem is a gyári stock droidot pártolod, hanem a Samsung OneUI-t? -
DrKapocs
őstag
válasz svgyula #171890 üzenetére
A Google cuccait soha nem fogod igazán kigyomlálni egy androidból. Én is tiltottam le Térképet, Youtube-ot, Messeages-t, mindent, amit csak lehetett, de ettől még tartós sikereket nem értem el. Minimális erőforrást spóroltam, de cserébe itt-ott instabil lett a rendszer. Mostanában le is szoktam erről. Csodát nem csinál, hiába tiltok le dolgokat.
A márkázás kapcsán - ne haragudj meg - de sok butaságot összehordtál. Dollármilliárdokba kerül egy új brandet a fogyasztó fejében elhelyezni. Sokkal egyszerűbb/olcsóbb egy már ismert (régen talán jól is csengő) nevet feltámasztani.
"A Motorola nem egy márkanév": Ez butaság, márka lehet bármi, ami grafikai módon ábrázolható. Az, hogy speciel egy gyártó neve, az nem probléma. A Samsung, Sony is hasonló stratégiát alkalmaz. Ez a vállalati márkanév tipikus esete, bár már nem tökéletesen, hiszen nem csak Samsung, hanem Samsung S24 Ultra, nem csak Motorola, hanem Motorola Edge 30 Ultra. Ez már inkább fedő márka ebben a formában.
"Autós hasonlattal élve egy saab márkanév alatt gyártott tarbantot megvennél?": Lefelé és felfelé irányuló pozícionálásra is sok példa van, minden területen. Toyota - Lexus (felfelé történő pozícionálás). A Toyota neve nem volt elég jó a prémium kategóriában, kénytelenek voltak egy zsák pénzt beletolni a Lexus név elfogadtatásába. Gondolom, hogy a Lenovo név sem csengett jól a mobilok piacán. A Daewoo is befaragott a Matizzal, jött is a Chevrolet. Honda - Accura, Nissan - Infinity, de például a legendás Bugatti a Volkswagen tulajdona. De ott van a Volkswagen a Skodával, aminek a sikerét megpróbálta megismételni a Renault a Daciával. Ugyan az az autó valamelyik piacon Renault, míg más piacon Dacia névvel került forgalomba. Biztos a Volkswagen is kifogyott az ötletekből és ezért kellett a Skodát feltámasztania. De a legendásan híres Ben & Jerry's is az Unileveré már. A Philips például lefelé pozícionált a Magnavox márkanévvel. A Xiaomi is sokat tudna mesélni erről, pl. Poco F6 Pro és Redmi K70. A Toyota Corolla is ugye sokkal jobb, mint a Suzuki Swace? Ez egy bevett piaci gyakorlat, semmi különös nincs benne. Millió, millió példát tudnék még mondani. Elnézést az okoskodásért, van egy kis rálátásom a marketing ezen szegletére.
"Na ezért nem lesz nekem még a kezemben sem soha ilyen telefon." Nem fújok emiatt rád, nekem teljesen mindegy. Elfogadom a prekoncepciód. De nehéz úgy nyilatkozni hitelesen egy rendszerről, hogy soha nem próbáltad. Párszor nyomkodtam iPhone-t, de ettől még nem vagyok szakértője. Régen azért nem váltottam rá, mert nekem túl zárt volt. Mostanra a híresen nyitott az android hasonlóan zárt lett. Most azért nem váltok rá, mert egy csomó androidos appot megvettem már, nem szeretném újra megvenni ezeket.
"minden gyártó elérhetővé tett és megoldott": Bugok jönnek-mennek. Minden gyártónál vannak és lesznek. Bár speciel itt nem volt szó semmilyen bugról, inkább arról, hogy ismeretlen az új rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Fall-N #171900 üzenetére
Ráadásul a Samsungot sem kell félteni, hajt a pénzre, mint állat. Jópár éve törölte bizonyos okostévékről a skype appot, mondván nem jó már a felhasználói élmény rajta. Nagyik, papik meg ott voltak az okostévéhez vásárolt skypeos kiegészítővel, ami mehetett a kukába. Ebben nem voltam érintett. Pár éve törölték a tévémről a spotify appot. Se szó, se beszéd, többé nincs. Kb. másfél hónapja a Netflix appot, többé nem támogatjuk. Egyik napról a másikra. A vicces az, hogy a trailer elindul az appban, de a film, sorozat már nem. Tehát nem a hardver kevés. Párom most az óra kapcsán érintett. Szóval én nem is vettem újra Samsungot, nem tetszik, amit mostanában művelnek. Úgy is mondhatnám, roh@adjon rájuk az összes kütyüjük.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Rigormortiis #171902 üzenetére
Hát, nem tudom, elfogadom a korrekciód. A HBO GO-val is ez volt egyébként. Az nem érintett, bár nekem is eltűnt. Ismerősömet érintette. Vannak számomra kevésbé szimpatikus húzásaik mostanában. Az A50-emet sokáig nem frissítettem, majd rászántam magam. A készülék gyakorlatilag használhatatlan lett, olyan lassúvá vált az új rendszerrel. Hiába volt reflash odinnal, google appok gyomlálása, semmi nem segített. Downgrade ugyebár nem lehetséges náluk. Nagyon nyomják a szoftveres avultatást.
-
DrKapocs
őstag
Tegnap feltettem a Cube ACR-t a Motorola Edge 30 Ultra készülékemre. Egy régebbi verziót, ami még a Samsung A52s-emen volt régebben. Ez még Helper nélküli, 2.3.232-es verzió. Én lepődtem meg a legjobban, hogy felrakás után egyből, csont nélkül működött a hívásrögzítés. Apró szépséghiba, hogy a kizárt személyeket is rögzíti, bár ennél nagyobb bajom ne legyen. Tudja esetleg valaki, hogy melyik verziótól kell már helper? Bár, nem biztos, hogy piszkálni kellene, együtt lehet élni ezzel a buggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest