Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apus launcher, kevesebb, mint 1 mega. Próbálta valaki?
-
Az MS Office ingyenes lesz minden mobil eszközre, így androidra is. Most még csak a bétára lehet jelentkezni itt.
-
válasz
petipetya
üzenetére
Google Now Launcherrel még egyszerűbb.
(#64546) Shamy: Van Android programozás topik, de amúgy ajánlom a google SDK-t. Amúgy javaban kell megírni a programokat, és a google SDK-ja is az Eclipse-re épül.
-
válasz
gipsztigris
üzenetére
A hivatalos oldalon megtalálod, ha van: [link]
-
Srácok, ez az Android alkalmazások topik. A PDF-es beszélgetést vigyétek máshova.
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Azt tudod ugye, hogy akkor a füledet, arcodat úgy fogja érzékelni a telefon, mintha az ujjaddal nyomogatnád a kijelzőt?
(#64274) DeathAdder: az alkalmazáslistában elég sok mindent le lehet tiltani
-
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Nincs jogi akadálya annak, hogy több készülékre is be legyen állítva ugyanaz a google fiók, meg ugye egy készülékre többet is beállíthattok.
-
válasz
norbert1998
üzenetére
Legközelebb ne engedd, hogy annyit igyon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
artiny
üzenetére
Nem lehet.
(#63285) Mzombi: csak annyit tennék hozzá, hogy épp a miatt a navi miatt volt annak idején nehéz nekem Nokiáról androidos telefonra váltanom. A legjobb navi, amit valaha is próbáltam, és teljesen offline is működik. Ehhez azért hozzátenném, hogy iGo-t sose próbáltam, szóval azt nem tudom, hogy milyen, de van pl. jogtiszta Sygicem.
-
válasz
pirintgabor
üzenetére
Akkor ez a megoldás (PC-re kell kötni a telefont): [link]
Bár ez is csak úgy fog menni, ha már engedélyezve volt az adott PC a telefonon.
Ha ez sem megoldás, akkor próbálkozz az LG PC Suite-tal, gondolom azon keresztül lehet resetet csinálni (esetleg szoftvert újrahúzni).
Amúgy nem biztos, hogy van a telefonon recovery telepítve.
-
válasz
pirintgabor
üzenetére
LG-nél nem fog úgy menni, használj rá appot (pl. ezt), vagy ADB interfészt PC-n keresztül.
-
Quick Timetable Pro ingyenes ma amazonon (órarend)
(#62666) dokee78: szerintem jobb a Swype, én mindkettőt használtam egy ideig.
-
válasz
attila760504
üzenetére
És ezt hogy gondoltad? Feltelepíted egy mobilra az appot, és rögtön fémdetektor áramköröket növeszt magának? Amúgy drágább mobilokban van mágnes jelerősség mérő, de nem érsz semmit vele, hacsak nem 1 cm-re tartod a másik mobiltól a telefont.
Ilyen célra valami célhardvert kell venned.
-
válasz
forintuser
üzenetére
Magyarországon nincs ilyen.
-
-
ABBYY TextGrabber + Translator most le van árazva a harmadára (481 Ft).
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Moon+ Reader
-
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Az Android alapból támogatja a több felhasználót, hacsak nem tiltotta le a Lenovo. Nincs a beállításoknál egy Users menüpont?
Mod: közben látom nincs neked, akkor szerintem nem tudod megoldani. Egyébként nincs is sok értelem jelenleg ennek a multiusernek, hacsak nincs minimum 2GB ram, mert a userek által használt appok bennt maradnak a memóriában, így hamar elfogy több usernél.
-
válasz
Oldman2
üzenetére
Margók akkorák nálam, amekkorára be vannak állítva, pixelben jelzi ki. Ha fHD-s a kijelződ, akkor a 30 pixel már nagyon kicsi margót eredményezhet, próbáld nagyobbra állítani. Alul előfordulnak a csonka sorok, de általában csak akkor, ha felfelé scrollozom a szöveget. Én a pro verziót használom, de fizettem érte, így mindig a legutolsó verzió van fent.
mod: azt hiszem egy kicsit félreértettelek. Szóval, akkor jelennek meg csonka sorok, ha kicsi a margó nálad, igaz? Nálam ez egyáltalán nem jelentkezik, most is 5 pixelre van állítva és nincs csonka sor.
-
válasz
Jumbozorz
üzenetére
A legjobb ha te magad kipróbálod. Eleve csak olyan tud rá válaszolni, akinek ugyanilyen készüléke van/volt, és összehasonlította a 2 appal készült képeket. Amúgy igen, lehet különbség, de nem számottevő, mivel a szenzor és az optika hardveresen van a készülékbe építve. A szoftver legfeljebb annyiból különbözhet, hogy mennyire módosítja a készített képet (utólag élesít, elmos, stb.).
(#62298) Baku: lehet, hogy az USB kábellel van a baj, próbáld ki másikkal
-
Nem lehet, hogy egy app fut a háttérben, ami terheli a procit?
(#62294) Jumbozorz: jobb mint a gyári? Nekem a Nexus5-ön ez a gyári, szóval így nincs értelme a kérdésnek. Ha S2-d van, akkor az S2 topikjában kérdezd, mert olyank tudnak erre válaszolni, akiknek S2 telefonjuk van. És legalább 4.4-es android kell a Google féle apphoz.
-
válasz
norbert1998
üzenetére
Huhh, kicsit nehezen értelmeztem a kérdésed, de ha 4.2-es androidról van szó, akkor szerintem még teljesen vállalható a következő egy-másfél évben.
-
válasz
raziel01
üzenetére
Nem találtam ingyenest. Mozifilmeket, meg TV sorozatokat lehet megnézni. Mozifilm 3 dollár, TV sorozat 1 része meg 2 dollár (ez csak a megnézés, és asszem 3 napig lehet nézni).
Pontosabban Amazon Prime előfizetéssel elég sok ingyenes van, de annak igazán az USA-ban van értelme.
-
válasz
dzsordzs69
üzenetére
A fiad telefonján be kell kapcsolni a GPS-t és a google féle helymeghatározást, meg az előzmények mentését. Ezek után a fiad google+ profiljában meg kell osztani a helymeghatározás közlését. Ehhez célszerű, ha létrehozol magadnak egy google fiókot, és a te google fiókod részére legyen megosztva. Így bármikor megnézheted, hogy merre jár a fiad online, nem kell hozzá semmi extra app. Természetesen a fiad telefonján kell lennie adatkapcsolatnak, hogy a telefon folyamatosan fel tudja tölteni az adatokat. Egész pontosan milyen telefonja van azon kívül, hogy Samsung?
-
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Nincs leírás a flashelésről ott, ahonnan letöltötted?
-
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Zipet szoktak flashelni. Nem tömörítetted ki a zipet? Mert nem kellene.
-
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Androidon apk-t tudsz telepíteni.
(#62042) dongasre: KitKatnél mindenképpen root kell a wakelockok megnézéséhez, tök mindegy, hogy milyen programmal próbálod megnézni
(#62043) acsati: playen keress rá a movie editor és video editor kifejezésekre, van rengeteg.
-
-
Az ingyenes Lighting Browser már letölthető itthon is, és a fizetős verziót is átárazta a készítő (331 Ft 40.000 helyett)!
-
Na, ez egy nagyon ötletes Battery Saver AMOLEDre!
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem. De Skype-ot minek akarsz menteni? Az online, akárhol és akármikor lépsz be a skype-ba, ugyanazokat a contactokat látod. A telóról eleve felesleges menteni a contactokat, mert azok a google fiókban vannak lementve (a normál contactok).
-
válasz
gipsztigris
üzenetére
Érdekes koncepció, de valószínűleg drágább így böngészni a sok, küldött SMS miatt, mint egy olcsóbb netes csomaggal.
-
válasz
cikasz
üzenetére
Ha sokáig tartod az ujjad az értesítésen, akkor megjelenik az app info shortcut. Arra nyomj rá, és ott letilthatod az adott alkalmazáshoz tartozó értesítéseket (ki kell venni a pipát a show notificationsnél). Persze így egyáltalán nem kapsz azoktól a játékoktól, de még mindig jobb, mintha állandóan csipognának.
-
Az OfficeSuite 7 Pro le van árazva 1 dollárra (15-ről).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Samsung A16 mobiltelefon
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo