Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz kispe82 #145842 üzenetére
Kb. öt napja - egy hete panaszkodnak erre az emberek. MicroG reinstall elvileg megoldja, másnál a Vanced-et is újra kellett húzni (meg van, akinek elvileg elkezdte enni az akkut erősen a MicroG de az simán pebkac is lehet..).
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #145917 üzenetére
Ha az app maga nem tud ilyet akkor 99% hogy csak root-al.
-
crok
Topikgazda
válasz dokee78 #145947 üzenetére
Egyikre se tudok mit mondani - akkor írjam meg hogy elolvastam de nem tudok rá mit mondani? Ha mindenre megírná mindenki elég sok lenne a törölt off.. Az Exceles kérdésnél pl. nem látok fejlécet, általában a fejlécre szoktak sorrendet állítani de persze enélkül is menne ha lenne adatfeldolgozási lehetőség az appban, talán azért nem lehet. Mondjuk én az Excelt meghagytam PC-re, Android-on SOHA nem kellett még Excelt nyomorgatnom. Ha kellene én először az AndrOpen Office-t, aztán a sima Microsoft Excelt majd a Google Sheets-et próbálnám meg (nem tudom mennyire szabad ilyen külső appokat használnod, mennyire szenzitív az adat).
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz makoss #145976 üzenetére
Pont volt ilyesmiről szó nemrég.
Google Translate app is tud ilyet, Somatom az ABBY-t ajánlotta Google Lens-el meg alapvetően valamilyen OCR képes app való erre a melóra, de az eredeti kérdező utána azt mondta még keresgél - pedig biztos hogy mindkét megoldás működik - de nem tért vissza az eredeti kérdező, esetleg kérdezt meg tőle mi lett a dolog vége neki..
-
crok
Topikgazda
válasz laleeee #145981 üzenetére
Sajnos nem tudni, de már írtam hogy kb. két hete random panaszkodnak rá.
-
crok
Topikgazda
válasz sopruk #145987 üzenetére
Nem vagyok Android OCR appokban ismert, de ha Win-re megy utána a file
akkor a cserére én pl. simán csak egy Notepad++-t használnék így:
Replace:
What:\r\n
Replace with: itt megadsz egy space-t
Search mode:Extended
vagyregex
Android-on regex replace-re használható pl ez is, de rengeteg alternatíva van. -
crok
Topikgazda
válasz Mauzes #145988 üzenetére
Ha ezen végigmész? Az elég?
Ha nem akkor max. adb-vel lehet mókolni. -
crok
Topikgazda
válasz rothfb #145998 üzenetére
Lehet ez se a GMail hanem a letöltésvezérlő problémája? Ezt megnéznéd?
-
crok
Topikgazda
válasz Mr. Y #146051 üzenetére
Huhh, ez a SIM dolog ennél brutálisan jóval bonyolultabb, mint amit gondolsz hogy csak egy azonosítót tárol.. a SIM ma már nem is SIM hanem egy UICC (a hardver) és a SIM csak egy app, a kártya maga önmagában CPU+ROM+RAM+IO+.. van mellette egy halom tanusítvány tárolva.. nem lehet klónozni appal (úgy, ahogy azt te szeretnéd), fizikailag kell a készülékben lennie és futnia. Nem is legális a klónozás.
Társkártya, MultiSIM (Telekom), ilyet szokás max. csináltatni. Nem tudom milyen előfizetésed van.. Gondolom a Telenor Adatmegosztó akkor amiről beszélsz, de itt a honlapjukon elég élő dolognak tűnik.. Telenoros topikban nem tudnak segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Bossi #146059 üzenetére
Hacsak magában a ROM-odban (bármi is legyen) nincs implementálva akkor ilyenre nincs lehetőség (még akkor se működik mindig jól, lásd Xiaomi). Ja, kivéve ha van root.. akkor tudok rá megoldást hogy se az LMK se az OOMKiller ne akarja az appot piszkálni.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Bossi #146061 üzenetére
AOSP vonalon nincs kifejezetten ilyen, annyit tudsz csinálni hogy az akkukímélést kikapcsolod rá (nem optimalizáltra állítod - így kiveszed a Doze alól) és akkor csak a használat függvényében lesz kilőve (memory pressure-nél, ha kell a memória egy épp indított alkalmazásnak és a többi, "régen megnyitott|elindított de régen is használt" alkalmazás lesz kilőve). Erőszakkal, explicit módon benntartási lehetőségről nem tudok.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz laleeee #146079 üzenetére
Beragadhatott nálad it a letöltésvezérlő.. Beállításokban a telepített alkalmazások közt jeleníttesd meg a rendszerappokat is és a listában levő két "letöltések" vagy hasonló nevű appokat keresd meg és kényszerített leállítás után töröld az adatait meg ha volt akkor a frissítéseit is majd restart. Utána mennie kellene rendesen.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz dokee78 #146174 üzenetére
Most tényleg ugyanezt csinálod megint? Erre is ugyanazt tudom mondani mint arra, arre meg te nem reagáltál semmit.. most akkor..?
De egyébként ha már Xiaomi és MIUI akkor a Mi Mover a sajátja.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Eastman #146179 üzenetére
Milyen felugróablak van a Musicoletben? 100% ingyenes és nyílt forrású app ami még csak nem is kér semmilyen internet jogosultságot, teljesen offline. Milyen ablak ugrál fel? Régóta használom (a régi Mort Player-el egyetemben) és felugró ablakot én még ezzel soha nem láttam.
-
crok
Topikgazda
válasz huliganboy #146176 üzenetére
Ez egy elég régi készülék, mekkora az a microSD? 128GB-nál nagyobb?
-
crok
Topikgazda
válasz makoss #146196 üzenetére
Ezt meg hogy kell érteni hogy "nem jó kommenteket kapott a Youtube Vanced"? Van más Youtube kliens alternatíva is, pl. NewPipe, OGYoutTube..
Egyébként reklámblokkolásra itt találsz segítséget. Sima AdGuard DNS-el mobilizmo-nál smart TV-n nem volt gond.
-
crok
Topikgazda
válasz Wolfskin #146195 üzenetére
Bizony tudunk. Root-olásra ott a Magisk ami nyílt forrású, nem tudom mikor volt ez a fiaskó de elképzelni nem tudom hogy 3 éven belül, mert Marshmallow-n voltak utoljára olyan appok amik exploit-al tudtak root-olni és kínai s.*rokat telepítgetni. Ezek anno be is másol(hat)ták magukat rendszerappnak így factory reset után (ami ugye csak a /data-t formázza, a rendszerpartícióhoz nem nyúl, nem is tud, nem is értelmes) persze mindig "fent maradtak".
A teljes (biztonsági) mentésre pedig eleve nem kell root ha a teljes ROM-ot menteni akarod, arra egy tisztességes custom recovery kell (pl. TWRP vagy OrangeFox) mert abban lehet csinálni teljes partíciók tartalmáról mentést. Ehhez (a custom recovery flash-hez) kelleni fog a nyitott bootloader - ha esetleg írnál egy készüléktípust az még talán vinné valamerre a diskurzust, pl. van-e rá official/unofficial custom recovery, A vagy A/B rendszerű-e a készülék (ami a Magisk telepítéséhez (ha mégis kellene root) szükséges lesz), ésatöbbi. A készülék topikja jó támpont lehet (ha van).
Ha csak a telefonon levő appokról, esetleg a kontaktokról, SMS-ről, Wifi-ről kell mentés akkor Swift backup és Titanium Backup jók lehetnek.
-
crok
Topikgazda
válasz makoss #146205 üzenetére
Aha, a rossz komment a jó ellentéte, nem jó, értem, idéznél valakitől valamit? Mert egyelőre egyedül vagy szerintem a problémával meg a reklámokkal. Kidnou Youtube Vanced-et használ.
-
crok
Topikgazda
válasz makoss #146216 üzenetére
Ezért kérdeztem hogy mit szedtél le _pontosan_ (meg honnan) mert szerintem "nem hivatalos" (fake / phoney - nem adok linket mert nem akarom hogy cache-eljék a keresők) Vanced appot eszedhettél le. Itt a Vanced hivatalos oldala, van a telepítéshez is pár szó meg itt az XDA thread.
-
crok
Topikgazda
válasz lovi27 #146226 üzenetére
A Variant-nál kattints át a root verzióra és megváltozik a help leírás is, mégpedig így:
1. Disable apk verification (look for an xposed module or similiar app to do this) https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-smali-patcher-0-7-t3680053 works for Android < 10
Szóval eleve azzal kezdi, hogy Android 10 alatt kapcsold ki az ellenőrzést - ezt szerintem kihagytad, ezért is mondta hogy telepítve van már ilyen app. Egy másik módszer lehet a detach amit pl. a TeMeFi-vel meg lehet csinálni. -
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #146250 üzenetére
És ideiglenesen se tudod, ez már nem működik?
Igor is azt mondja hogy megy neki a Vanced csak annyi hogy MIUI 20.2.20 és felette.
-
crok
Topikgazda
Ha már Vanced itt egy hír tűlük Telegramról:
Csináltak egy Vanced Manager nevű megoldást, ami ezt tudja:After 3 months of development, we are finally ready to introduce Vanced Manager to the masses. Vanced manager can easily install and uninstall vanced and microg, has various settings for customisation and better experience. The Manager comes with an easy-to-use interface, support for background download and installation
Még nem tudok többet csak ennyit róla - lévén 10 perces a hír..
És a hír:
Are you tired of .apks? Fed up with the new installation method? Don't want to use SAI or read the installation guides?
Do we have the solution for you!
Introducing: Vanced Manager!
No more will you have to suffer through downloading files through the website and installing them with SAI! No more having to fiddle around with various settings or downloading the wrong version, causing frustration!
=====================
But what does Vanced Manager have?
• clean and simple UI
• easily install Vanced and MicroG directly using the app
• installation guides for all variants of the app (especially for special snowflake MIUI)
• direct downloads without having to go to the website
• notifications when an update for Vanced is available
• changelogs for the latest versions of Vanced
• and much more! (aka I'm too lazy to type out more stuff)
=====================
Special thanks goes to the Vanced team and X1into for creating the app.Don't wait, don't delay, download the Vanced Manager APK here today!
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #146254 üzenetére
MicroG - igazából itt csak a bejelentkezéshez kell ha a saját fiókod alatt akarsz Youtube-ozni a Vanced-ben.
Én nem tudok róla hogy bármivel is összeakadna egy normál GApps-t is tartalmazó ROM-on, de majd szólnak a többiek ha rosszul tudom.
@zeon.hu: de csak egyszer kellene jól megcsinálni - de nyilván a te készüléked, a te ROM-od, a te dolgod. Meg visszakapcsolható.
[ Szerkesztve ]
-
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #146282 üzenetére
A banki app nem talál rá a Magisk Manager nevű appra mert nem is ezt keresi. Ilyen nevű app nincs is. Az appok app id-t néznek. Ha a Magisk Manager Hide be van kapcsolva ez az app id teljesen random azonosító. Akkor egy olyan (un. stub app) app lesz feltéve aminek az az app id-ja, hogy com.[és itt hosszú, random kriksz-kraksz van] és ez indítja majd a Magisk Manager-t, így nem fedezheti fel semmi hogy fent van a Manager (aminek az app id-ja egyébként com.topjohnwu.magisk, az appok ezt tudják keresni, a random app id-t nem tudják keresni..). Nincs mit társítani se, nem így működik, meg mostmár olyan van hogy app szintű Android ID (Oreo óta). Ezt nem tudja megjegyezni, de át lehet irogatni ha kell.
@fatal`
Ha annyira haklis egy app hogy kell neki a saját ID visszaállításkor is, akkor azt a Titanium Backup szerintem még nem tudja, de a Swift Backup tudja csak nincs alapból bekapcsolva hogy az appokat ID-stól mentse. A Migrate is úgy menti le a flash-elhető zip-et hogy menti az app szintű Android ID-kat.. -
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #146299 üzenetére
Szívás.. én végig azt hittem a videokban levő hirdetésekről volt szó sorry. Erre egyelőre nincs megoldás, a home screen-en megjelenőkre is egy experimental van csak a Vanced beállításaiban. Ezektől eddig nem tudtak megszabadulni, azt mondják.. bár valaki meg azt mondja hogy egyszercsak eltűntek.. Sajnálom, tényleg, mindenkitől elnézést, ezt a részt benéztem, én valahogy végig azt hittem hogy video-ban levő hirdetésekről van szó.
-
crok
Topikgazda
válasz maestro87 #146315 üzenetére
Ebből az egy darab képből? Semmit úgy igazán.. mondjuk annyira azért jó, hogy látni lehet hogy doze mód az van, csak nem deep hanem csak light. Viszont baromisűrűn van userspace wakelock! Egérrel ha végigmész rajta (minden soron!) látszik mit csinál a készülék.. Statisztikát alatta, appokra lebonthatóan ha kell.. fedezd fel. Ha nagyon nem megy írj rám, ránézek neked is.
-
crok
Topikgazda
válasz maestro87 #146317 üzenetére
Nagyon rossz nyomon jársz. A doze mód nem úgy működik, hogy átpöccinted és onnantól deep lesz, vagyis lehet így is (trükközni a cca. 20 doze változóval) de nálad nem ez a gond. Normál működés mellett van light és ha timeout-ol akkor lemegy deep-be. Ha valami nem engedi (wakelock, appok amik dolgoznának mert pl. akkukímélő kivétellistán vannak..) akkor nem megy le. Fordítva ülsz a lovon. A userspace wakelock-al egyidőben van CPU running is, vagyis valami valamit csinál. Az okozat, hogy nincs deep doze, nem az ok. Ha gondolod juttasd el a zip-et, belenézek neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest