Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz tomy86 #53852 üzenetére
A füles tényleg nagyon fontos, de már 3-4 ezer Ft is lehet nagyon jól szólót vásárolni.
Az viszont számomra érthetetlen, hogy száz előadó, akkor száz mappa! Ráadásul ezt vakon a füles béna gombjával vezérelni! Phúúúú! Ez kemény!
Elvész a lejátszó grafikus élménye ill. sokkal gyorsabban lehet szerintem választani zenét vagy mappát.
Egyébként nagyon könnyen lehet mappa szerint is választania a Poweramp-ba.(#53851) zsoltzsolt
"Mort Payert használtam"
"Azt szerettem benne hogy olyan minőségben játszotta le a zenét, amilyenben feltettem a telóra. Vagyis én nem hallgatok mp3-at"Itt, ha a flac fájlformátumra utalsz, akkor a Poweramp is tudja.
". Én is azt gondolom, hogy nem szabad különböző eq meg hasonlókkal "javítani" a hangzáson, én azt szeretem, ahogy azt az előadók, zenészek megírták, nem pedig egy módosított zenét."
Én meg azt gondolom, hogy a hallgató ízlése is ugyan olyan fontos, mint az előadó szándéka. Éteremben ill. otthon is szoktuk módosítani az ebéd ízét! Vagy te nem?
Egyébként a hangszín beállítással lehet visszaadni a technikai torzításokból adódó hang minőséget. Koncerteken sem véletlenül van keverőpult a nézőtéren. Az akusztikához igazítják a hangzást.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz tomy86 #53859 üzenetére
Van egy zenélő dobozom jay-tech mini bass cube [ jay-tech mini bass cube]
nagyo jól szól a méretéhez viszonyítva, de egyet nem szeretek benne, hogy nyomogatni kell vakon ide-oda a számokhoz. Na valami hasonló fülesről is. Tudom miről beszélek mert, én is szoktam így váltani. A vége mindig az, hogy előveszem a telót.
És mekkora élmény, főleg, ha rendesen meg van szerkesztve a zeneszámok infója, album borító és stb.
Ekkor már nem, csak a fájlnév alapján kereshet az ember, hanem előadó, album név, stílus alapján, évjárat, legjobbra értékelt, nem rég hozzáadott stb.
Persze ehhez igényesnek kell lenni, mert nem kis macera megszerkeszteni, de megéri! Ekkor már a vizuális inger is feldobja a felhasználót.
Használd ahogy akarod, de akármelyik lejátszót használod, hidd el, hogy érdemes megszerkeszteni a számok infóját (tag).-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz zolaas #53866 üzenetére
Nehéz elképzelni mi a problémád!
Ha nem titkos és bizalmas a fájljaid, akkor ott van a felhő szolgáltatás, ha meg nem bízol ilyen jelegű adatokat egy közvetítőre, akkor egy memória hordozóval átmásolod. Vagy hálózatba kötöd a két gépet.
Minek bonyolítani telefonnal?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz babosf #54013 üzenetére
Teljesen igaza van az előttem szólónak Mr X-nek.
Én arra lennék kíváncsi, hogy melyik zenelejátszó nem játszik le memória kártyáról zenét.
Magam részéről a Poweramp részesítem előnybe.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Nézd át a gmail fiókod beállításait, lehet, hogy nincs bepipálva az automata szinkronizálás.
Ha ez nem segít, akkor töröld a készülékről a fiókot, majd állítsd be újra. A múltkor nekem ez segített, igaz nekem a neveket nem akarta szinkronizálni.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Viktor0610 #54495 üzenetére
Nem használom ezt a részét a google fióknak. Amikor váltottam androidra nehezen emésztettem meg, hogy mért erőszakoskodnak ennyire, most már beletörődtem.
Hülye nem vagyok, nem elég, hogy nyitott könyv a levelezésem, a naptáram, a telefonkönyvem és még a fényképeimet is osszam meg velük! A drobox alkalmazást is azért töröltem, mert nem lehet beállítani, hogy ne szinkronizálja a fotó albumomat.
Ezt az ES File Explorer még kordába tudom tartani. Hagyhatna a Google egy kis diszkréciót is az embereknek, majd mi eldöntjük, hogy mit osztunk meg velük.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
addikt
válasz olivera88 #57161 üzenetére
Milyen készüléked van?
Nem lehet, hogy szerény hozzá a hardveres része?Sony Z1 Compact
Sony Xperia M
Sony Ericsson Xperia Mini
Ezekkel használom és nem fordult ilyen még elő velem.A beállításokban optimalizáljad sorok és az oszlopok számát, lehet, hogy ott van a bibi!
-
addikt
válasz drewcsalad #57811 üzenetére
Milyen készülékről használod? Memória van elég? Kiszoktál jelentkezni az alkalmazásból?
-
-
addikt
válasz dokee78 #58247 üzenetére
Szerintem másoknál is, de akinek kevés a mobil internet keretje, annak még mindig ez a legspórolósabb.
Szeretem az Opera családot, de mostanában a CM Browser használom egyre gyakrabban.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #59490 üzenetére
"eléggé belassult a telóm, amin android van. 4.1. mit lehet vele kezdeni? nem lenne jó ha behalna, sok kép van rajta"
Hát első lépcsőben meg kellene vizsgálni, hogy mi okozhatja a lassulást.
-Lehet, hogy elfogyott a belső memória.
-Valamelyik alkalmazás beragadt, ami lassítja az alkalmazások futását.
-Telepítettél egy olyan alkalmazást ami rosszul van optimalizálva.Második lépcsőben.
-Mindenféleképpen egy ki-be kapcsolás, ha ez megvolt és még mindig fennáll a probléma, akkor a memória zabaló alkalmazásokat nézd át. Az alkalmazás kezelőben töröld a gyorsítótárakat.
-A számodra felesleges alkalmazásokat ami nem rendszer alkalmazás tilts le.
Ha ezek után sem jelentkezik javulás, akkor készíts egy biztonsági mentést, ( képek, SMS, alkalmazások stb.) és a készüléket frissíts meg a számára megfelelő szoftverrel. Vagy a telót visszaállítod alaphelyzetbe (rendszer visszaállítás).
A dolgaidat előtte mentsd le mindenféleképpen!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz #20749568 #59620 üzenetére
Hát lehet is, amily üzletpolitikát folytatnak a mobil fejlesztők.
De van rá orvosság, hogy enyhítsünk a tüneteken. Ésszerű és okos felhasználás. Nem kell minden alkalmazást frissíteni, főleg, ha meg vagy vele elégedve. Száműzni kell a fölösleges memória zabáló alkalmazásokat. Tudomásul kell venni, hogy vannak korlátai a telefonnak, és ezt figyelembe kell venni.
Ezek figyelembe vételével kevesebb bosszankodás lesz.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Nekem is volt X8, de nem emlékszem, hogy nem tudta volna. 1.6 alatt használtad?
A régi Sony Ericssonomból hiányzik viszont a kapcsolathoz rendelhető egyedi SMS hangok.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz gti16v #63355 üzenetére
"Sziasztok,valaki mondja már meg a fotózár alkalmazás Fotózár,hova tünteti a titkosított képeket?
köszönöm szépen
amúgy két kb 2-3 éve szeretném megtudni,csak mindig elfelejtem,vagy lusta vagyok megkérdezni....
hátha,valaki tudja a választ,vagy feltelepíti esetleg és meg tudja a választ :-)"Belső memória .PL mappa
Én nem ezt használom, de kipróbáltam kíváncsiságból. Elég szimpatikus, csak két problémám volna vele kapcsolatban, Az egyik, a belső memória rovására terheli a memória kapacitást, a másik, hogy ez okokból kifolyólag, ha lehidal a rendszer és újra kell telepíteni, akkor elvesztek a fájlok is.
-
addikt
Így van ahogy írod, pont ezért írtam dokee78-nak , hogy lehet, hogy a tömörítési eljárás miatt nem jelenik meg a friss hozzászólások száma.
Nekem a legtermészetesebb dolog, hogy dokee78 is tudja, hogy működik az Opera Mini, ezért nem is mentem bele a részletekbe.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
-
addikt
"Az új telefonomon a képernyőzár beállítási opcióknál nincs az a lehetőség, ami letiltja a képernyőzárat. Sajnos én pedig képernyőzár nélkül szeretem használni a telefont.
Van valakinek valami ötlete, hogy alkalmazással, vagy valaminek a letiltásával hogyan tudnám elérni, hogy ne legyen képernyőzáram? "Nagyon régóta használom erre a célra a No Lock alkalmazást. Ajánlom figyelmedbe vagy valamelyik más hasonló programot.
-
addikt
Elképzelhető, de nekem nincs rootolva a Sony Z2 és tökéletesen működik a No Lock alkalmazás. Szerintem nem kell hozzá rendszergazda jogosítvány. 2.1 android óta használom, sohasem volt gond vele, csak az előző készülékemen a Sony M JB volt olyan, ha kevés volt a rendszer memória, akkor lelőtte őt is a rendszer. De szerencsére nem volt túl gyakran. A Z2 még nem tapasztaltam ilyet, igaz, hogy itt 3GB RAM van és 1GB alá még sohasem esett a szabad memória.
-
addikt
válasz dokee78 #77324 üzenetére
"Kis erőforrás igényű időjárás appot keresek.
-magyar nyelv
-flat esetleg glass widgettel
-ingyenes"Időjárás XL ismered? Nekem nagyon bejön.
-
addikt
válasz St3ven #77350 üzenetére
3 fajta widget van, hogy melyik meteorológiai állomás adatait használja azt nem tudom, az alkalmazás csak azt írja, hogy a hozzám legközelebbi ilyen állomás Diósjenő.
Most néztem utána ezt az állomást az Ipoly Erdő Zrt., Diósjenői Erdészet működteti. Gondolom az alkalmazás rákeresett, a tartózkodás hely legközelebbi időjárás adatokat szolgáltató adatbázisára.
Amit eddig használtam talán ez a legpontosabb, de még 100% előjelző alkalmazást nem találtam, mert nincs is!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz LyonnaisFan1 #79220 üzenetére
Próbáld az előzmény mappát törölni. Én az Android, data mappában keresném a "szemetet". Ha letörölted az alkalmazást, ill. a vele kapcsolatos fájlokat. Indítsd újra a készüléket, majd telepítsd a még működő böngészőt.
Ha nem járnál sikerrel, akkor javaslom alternatívának, CM Browser vagy az Opera böngészőt. Szerintem oda-vissza verik az UC-t.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Shingen #81011 üzenetére
Ha a Huawei Honor 6 telefon takar a H6, akkor nem nagyon kell ilyen jelegű dolgokkal foglalkoznod.
A droid majd optimalizálja a belső RAM-ot. 3 GB bőven elegendő, hogy akadás mentesen fusson a Facebook ill. egy jobb böngésző is. Én az Operát szeretem ezen a téren a szöveg tördelés miatt.
A FB messengert külön kell telepíteni, ugyan is már nem része a Facebook alkalmazásnak.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
-
addikt
válasz dokee78 #89297 üzenetére
"Semmi eredmény nem érdekel csupán napra kész akarok lenni a klubcsapatok terén."
Amit ajánlottam alkalmazást az pont erre is használható! Csak nagyon felületesen ismerheted. Nem ártana, ha a menüpontjait átnéznéd!
-A Világ összes jelentősebb bajnoksága.
-OTP liga, NB II. keleti, nyugati csoport
-Góllövők stb.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz bandi0000 #89962 üzenetére
Szerintem nincs, de a DOKK számát növelheted ill. végtelenítheted. Mappába rakhatod a fontos parancsikonokat, vagy fölül lehúzva a keresőbe beírod a kívánt alkalmazást. Nagyon gyorsan feldobja a találatokat.
Nekem nem hiányzik az alkalmazások saját sorrendbe helyezése. Az előbb leírt módszerrel mindig kéznél van a szükséges.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz rapgeuse #91582 üzenetére
"Androidos telefonról hogyan lehet a lementett word fileból sms-t küldeni? Van olyan applikáció ami megolgja ezt? Milyen applikációval lehet sms vázlatot írni androidoson illetve megírt sms-t lementeni."
Legtöbb készüléken alapból van valamilyen szövegszerkesztő, ha esetleg nincs, akkor én ezt ajánlom neked.
WPS Office + PDF
Megnyitod a dok. fájlt, majd a kijelölöd az SMS-nek szánt szövegrészt. Hosszan tapizni a szöveget, majd a felugró szövegkijelölő opcióból választod a másolást.
Ha ez megvan, akkor belépsz az SMS küldés menübe, új üzenet, itt is hosszan megérinted a kijelzőt, majd felugrik a beillesztés panel, választod a beillesztést.
Ennyi, fordítva is hasonló!
SMS küldéskor érdemes az ékezeteket francia betűkészletre korrigálni, mert nem fog beleférni 160 karakterbe, ha tele van hosszú ékezetekkel.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kocka1977 #91597 üzenetére
Gondolod, ha nem tudja lejátszani, akkor átalakítani simán megtudja csinálni?
Nem írod, hogy milyen telóról van szó, de a kijelző méretei alapján valami elavult lehet, ami szerintem nem alkalmas film konvertálásra.videó converter
Gyorsan ránéztem, hát itt is, csak azt tapasztaltam, hogy jól működő konvertáló olyan mint a fehér holló. Telefon kell hozzá, de nagyon erős, sok rammal.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kocka1977 #91599 üzenetére
LG G4 az tényleg komoly teló, de nem értelek teljesen, a teló kamerájával veszed fel a filmet?
-Ha igen, akkor a videó felvétel beállítását állítsd kisebbre.
-Milyen fájl formátumba konvertálsz? Szerintem 3gp, MP4 a legoptimálisabb Galaxy Acere.[ Szerkesztve ]
-
addikt
"videó megosztóra ne lehessen még véletlenül sem feltölteni?"
Szerintem ebben az esetben itt a véletlen feltöltés a hangsúlyos. Természetesen, ha egy kicsit jártas az informatikában, és mindenáron meg akar osztani valamit, akkor apuka nem fogja tudni megakadályozni.
Itt vizsgázik a nevelés és a példa mutatás. Ha eddig tökéletes volt a gyermekkel a kapcsolata, akkor meg tudja magyarázni a gyereknek, hogy mik a videó feltöltés buktatói.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz dokee78 #93749 üzenetére
Mért nem használsz ES File Explorer File Manager, alapból tudja a felsorolt igényeidet, és még sok egyéb dolgot is.
Évek óta használom titkosításra, tökéletes és nem kell még egy plusz külön alkalmazás.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz thunder1991 #93746 üzenetére
Ha "csinosítani" akarod, akkor nem feltétlenül ROM kell, hanem valami számodra tetszetős Launcher. Nekem a Nova Launcher jött be legjobban. Az ingyenes verzióban is nagyon sok olyan dolog van, amit kértél.
-
addikt
Opera Minire gondoltam, több mint 10 éve használom az Opera böngészőt, ismerem a fejlődését. Nekem mindig tördelte a szöveget, ezért is szerettem meg. Szerintem nem szántál rá időt, hogy beállítsd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest