Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doomino
újonc
válasz
doomino
üzenetére
Na , félsiker. Egy YouTube-os tutorial segítségével addig állitgattam valamiket, amig már most fut Fast módban az emulátor.
A kérdés az, hogy ezzel létrejött az az .apk kiterjesztésű fájl is, amelyiket telepítenem kell a telefonra? És hol találom és milyen néven? Átkutattam a teljes wincsit, de nem találom. Feltételezem az a neve hogy programom.apk. -
doomino
újonc
Fogalmam sincs. Ez egy 8.1 Windosos laptop Intel Core I3 procival.
Egyszerűen feltettem az Android Studiót és feltételeztem, hogy azt tesz fel, ami neki kell. Jó darabig motyogott, majd jelentette, hogy kész. Nem fér az eszembe, miért nincs ez a dolog úgy megcsinálva, hogy menjen. Programozók százai dolgoztak rajta, s az eredmény az lett, hogy nem fut. A többi programnyelvet csak felinstallálom és megy. Miért van ez ennyire túlbonyolítva?
S azt honnan tudhatom meg, hogy mivel ütközik mi? -
doomino
újonc
Üdv!
Sajnos nem kaptam választ a kérdésemre, hogy a HAX Not running hibát hogyan hárítsam el. Már lecseréltem a HAX vezérlőt arra, amit kér a rendszer, de továbbra sem tud emulálni az Android Stúdióm, vagyis nem tudom használni. A net tele van ezzel a kérdéssel, de sehol nincs rá válasz, csak linkek tömege, de nem boldogulok vele. Volt valakinek ilyen baja és hogyan hozta rendbe?
-
doomino
újonc
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Persze, világos, csak a lefuttatott program hogyan kerül át a telefonomra? Gondolom,a létrejövő .apk fájl lesz a telepítő. De azt hova teszi a program? Az Android Project/1program/1program.apk lesz ez a fájl?
-
doomino
újonc
Üdv mindenkinek!
Mint kezdő androidos, lenne pár kérdésem a rutinosabbakhoz.
Feltelepítettem az Android Stúdiót. Kellő szopás után végre most hiba nélkül elindul és megy is, de amikor a programomat emulálni akarom, akkor HOX hibát ad, nem jelenenik meg semmi az emulált eszközön. Rákerestem a neten, dugig van ezzel a kérdéssel, hogy mi okozza a HOX hibát. De értelmes választ magyarul eddig nem találtam. Vagyis hogyan tudnám megszüntetni ezt a hibát?
Másik alap kérdésem, hogy ha majd sikerül az emuláció és a fordítás, akkor majd egy .apk fájlom lesz a megfelelő könyvtárban, amit fel kell telepítenem a telefonomra? Az Android Studió automatikusan létrehozza ezt a fájlt? S ha a programom neve pl. Program1, akkor a létrejövő apk fájl neve Program1.apk lesz automatikusan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest