Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Igen működik, mikor megtaláltam a hibát. megnéztem az onFocus-al is és úgy is frissíti a listát, nem azzal volt a baj, hogy az outFragment-em nem kapott értesülést róla. Az array adapteremet rontottam el egy csöppet.

És azt hiszem még nem köszöntem meg a segítséget, szóval nagyon szépen köszönöm . Megpróbálom valahogy viszonozni, a segítséget és a rám szánt időt.

-
WonderCSabo
félisten
El lehet fedni a statikus metódusokat, ergó csinálhatsz olyat A.newInstance() egy A példányt adjon vissza, B.newInstance() pedig egy B példányt, de ennek sok előnye nem lenne, azon kívül, hogy egységesen kezeled a neveket. Hogyha öröklődést, és ezekhez kapcsolódó fogalmakat, működéseket, szeretnél, akkor felejtsd el a statikus függvényeket. Az abstract factory valóban jó ötlet arra, hogy ha a legyártást akarod kiszervezni. Itt egy nagyon egyszerű példa van leírva, és Javában megvalósítva, ebből tutira érthető lesz. De akár a Factory method is használható erre a célra. Sőt, a Builder is, bár a példák között talán ez a legbonyolultabb.
Szerk.: Egyébként ez a kérdés inkább a java programozás topikba tartozik. Sőt még akár az általános Programozás topikba is lehetne, mivel a patternek bmilyen nyelven műkődhetnek, de mivel a Java implementáció is érdekes, a Java topik lenne a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival4 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs