Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
rgeorge
üzenetére
Az előző linket pont azért tettem be, mert azt boncolgatja, hogy nem triviális a megoldása.
Én ezzel a problémával egy szótár-adatbázis kapcsán találkoztam. Hová tegyem? Végül abban maradtam magammal, hogy ez az external cardon kívül a felhasználó dolga - aki a konkrét esetben én magam vagyok. Annyi segítséget tettem bele, hogy az utoljára kiválasztott könyvtárat megjegyzi. Én meg annyit jegyeznék meg, hogy az új tabletemben nincs sd-kártya, viszont beépített 16 Gb, ami több mint elég. Így az elgondolás "bejött".
Még egy ötletem van: ha betölteni akarsz nagy v. sok file-t, akkor a file-ok alapján lehetne esetleg megkeresni a könyvtárat. Mentésnél ez persze nem segít...
Még egy: Elixir2 - elég ügyes program, de nem tud különbséget tenni "külső" és "belső" sd között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Konkrét célmodell van, vagy mindenféle dzsunka telefonon is ki kéne találnod az SD elérést?