Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Igen, ez a megoldás már közelít, de még így sem tökéletes:
Az adaptert eddig az onCreate-ben állítottam be. Mivel muszáj az adapter beállítás előtt meghívni az addHeaderView-t, így az onCreate-ből ki kellett vennem az adaptert.
Az onCreate után meghívja az onCreateView-t. Itt elkérek egy referenciát a headerbe beállítandó layoutra, majd inflatelem a view-t, amiben a ListView-m van és ezt beállítom visszatérési értéknek.
Ezután az onActivityCreated-ben tudom beállítani az előzőleg elkért header referencia alapján a headert, majd beállítani az adaptert.
Elindítom az alkalmazást és minden szép és jó, egészen addig amíg el nem kezdek navigálni.Az alkalmazásomban három darab fragment van egymás mellett egy ViewPager-ben.
Az első fragment a szóban forgó ListFragment, a másik kettő egyelőre sima Fragment.Ha elnavigálok a második fragmentre, majd vissza, akkor még minden oké.
Viszont ha elnavigálok a harmadik fragmentre, majd vissza az elsőre, akkor újra meghívja az onCreateView és onActivityCreated metódusokat és ekkor elszáll hibával.
Plusz ugyan ez van forgatásnál is.Találtam is erről egy StackOverflow bejegyzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest